reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Trzymaj się Kinia, ja wczoraj jeszcze wieczorem myślałam że będę wymiotować tak strasznie mnie muliło ale mama mi ugotowała pomidorową z ryżem i jak zjadłam to wszystko przeszło. Dziś czuję się jak nowo narodzona tylko żebra bolą masakrycznie po wymiotach.
Mam nadzieję, że lek Ci pomoże [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
To dobrze, ze Tobie juz zupełnie przeszło. Ja nie wymiotowałam wczoraj mnie trochę mdlilo, ale ta biegunka mnie wykonczyla

reklama
Trzymaj się Kinia, ja wczoraj jeszcze wieczorem myślałam że będę wymiotować tak strasznie mnie muliło ale mama mi ugotowała pomidorową z ryżem i jak zjadłam to wszystko przeszło. Dziś czuję się jak nowo narodzona tylko żebra bolą masakrycznie po wymiotach.
Mam nadzieję, że lek Ci pomoże [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mamy znają najlepsze lekarstwa na wszystko :) Ja kiedyś zjechałam do domu na weekend. Wyszłam w sobote ze znajomymi i sie trochę zmarnowałam. To rano mama mi ugotowała rosół. To było antidotum na kaca i na zbliżającą się sesję :D

Mamy znają najlepsze lekarstwa na wszystko :) Ja kiedyś zjechałam do domu na weekend. Wyszłam w sobote ze znajomymi i sie trochę zmarnowałam. To rano mama mi ugotowała rosół. To było antidotum na kaca i na zbliżającą się sesję :D
Mnie tak mama ratowała kwaśnym domowym żurkiem ;)
Kilkanaście h obejmowałam wc, ale po żurku przeszło ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Muszę pochodzic popytać bo nie bardzo się orientuje. [emoji14] a szkoda by było stracić tak cudowna pamiatke
Dokładnie ;)
Mnie lekarz ostrzegał, chciał mi zszyć zdjęcie z resztą wyniku, a ja zaprotestowałam mówiąc, że zbieram, chcę na pamiątkę i nie chcę dziurek... [emoji23]
Uprzedził, żeby skanować, i że kiedyś pacjentka przyszła po 2 latach z "reklamacją", że zdjęcia wyblakły, i od tego czasu uprzedza inne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
dokładnie nie pamiętam, ale powyżej 30 min ;)
Jak się czujesz ?:)

* I jest możliwość ciągłego oglądania dziecka ? Czy nie będę miała monitory przed sobą ?
* K kiedy będzie miał wejść ? Odrazu ze mną do gabinetu czy pierw wejść sama i pozniej poprosić lekarza żeby narzeczony mógł wejść ?

Do góry