reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Miska 75E i 85C jest taka sama ;) (ciut inny kształt, ale pojemność jest mniej więcej równa, podobnie jak 80D)
Tylko kwestia obwodu...
Majac 75 w obwodzie 85 podjedzie z tyłu a z przodu pójdzie w dół wisząc na ramiączkach, zwłaszcza jak piersi będą cięższe z mlekiem

Lidl jest niemiecki, a Niemki zwykle mają trochę inna budowę - szersze żebra, stąd większe obwody im pasują

0d1yrjjgtd95fou3.png

no widzisz :p ja sie na tym nie znam ale te lidlowe staniki takie wieksze te miski mają dlatego brałam na oko daj znac Ola jak kupisz ja tez zmieerze jak wroce do domu

reklama
no widzisz :p ja sie na tym nie znam ale te lidlowe staniki takie wieksze te miski mają dlatego brałam na oko daj znac Ola jak kupisz ja tez zmieerze jak wroce do domu
Pewnie, że dam znać nawet mogę Wam cyknąć fotę :D O ile coś uda mi się kupić bo mnie u mnie to jest masakra jakaś :p

Wypiłam i sucharek na śniadanie, wczoraj też sucharek na śniadanie i kolacje a obiad parę suchych ziemniaków zjadłam.

To głodna biedna siedzisz.. mam nadzieję, że nie długo Cię pomeczy..
Też fajne ale szkoda że osobno ten bocian i ta pani w ciąży :p
Niestety to taki papier i drukarki jak paragony, ta sama technologia, więc żeby nam pamiątki nie wyblakły....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie pomyślałam o tym. Dzięki :)
My robimy sobie fotoksiazki z naszych zdjęć. I teraz kolekcjonuje kolejne zdjęcia na kolejne albumy. To tam USG nie zginie, ale może jeszcze bym skserowala ale na śliskim papierze, da się taki kupić ? Żeby nie było na zwykłej kartce papieru

Dziewczyny! Zna może któraś z Was miejsce warte polecenia na wakacje? Chcemy gdzieś wyskoczyć w końcówce kwietnia :) Zależy Nam żeby lot nie trwał dłużej niż 3h i żeby miejsce nie bylo super oblegane przez turystów. A i żeby nie było tam imprezowni. Polecicie coś?

Cześć dziewczyny ja nie nadrobie, niestety od wczoraj mam biegunkę, nocka kiepska dzwoniłam do mojej gin wypisze mi Loperamid bo węgiel za slaby no a jak nie przejdzie to szpital
Trzymaj się Kinia, ja wczoraj jeszcze wieczorem myślałam że będę wymiotować tak strasznie mnie muliło ale mama mi ugotowała pomidorową z ryżem i jak zjadłam to wszystko przeszło. Dziś czuję się jak nowo narodzona tylko żebra bolą masakrycznie po wymiotach.
Mam nadzieję, że lek Ci pomoże [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Też fajne ale szkoda że osobno ten bocian i ta pani w ciąży [emoji14]

My robimy sobie fotoksiazki z naszych zdjęć. I teraz kolekcjonuje kolejne zdjęcia na kolejne albumy. To tam USG nie zginie, ale może jeszcze bym skserowala ale na śliskim papierze, da się taki kupić ? Żeby nie było na zwykłej kartce papieru
Da się - ja mam w domu ryzę grubości 160, taki śliski, sztywny, także do drukarek laserowych - ja będę skanować i na nim drukować

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny! Zna może któraś z Was miejsce warte polecenia na wakacje? Chcemy gdzieś wyskoczyć w końcówce kwietnia :) Zależy Nam żeby lot nie trwał dłużej niż 3h i żeby miejsce nie bylo super oblegane przez turystów. A i żeby nie było tam imprezowni. Polecicie coś?
Ja byłam ale we wrześniu w Albanii, super, mało ludzi, ogólnie bardzo dziewicze zakątki, niestety w większych kurortach pewnie większe tłoki ale w kwietniu nie powinno być tłocznie :)

Też fajne ale szkoda że osobno ten bocian i ta pani w ciąży :p

Po moim ostatnim jedzeniu bez umiaru czuję się glodna jak wilk☺️

reklama
Do góry