reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A może zrobić fotki i wywołać jak normalne zdjęcia?
Też można - wywoływałam tak mamie stare zdjęcia jeszcze z jej dzieciństwa - skanowałam, obrobiłam jak trzeba było (większy kontrast itd), i wywołałam u fotografa :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Normalnie wchodzicie do gabinetu razem, lekarz w sumie na połówkowym o nic nie pyta, tylko od razu zaprasza na leżankę i zaczyna normalne usg przez brzuch :) U mnie akurat był monitor (telewizor) przede mną na ścianie na wysięgniku więc wszystko widziałam na bieżąco a M patrzał na monitor lekarza :)
Sprawdziłam teraz galerie z mojej kliniki i też jest taki monitor :) to super, inaczej przeZ pół godziny bym zwariowała

Ja zaraz musze obczaic swoj i moze nie bede sie tak stresowac przed jutrem ;p a ile płacicie ? mi w recepcji powiedziala 250

Dobrze, dziękuje wybieram się na krótki spacerek żeby się rozciągnąć bo leżeć tak długo nie potrafię, a że u mnie ładnie śniegiem prószy to aż miło:) u mnie ja jeszcze nie zdążyłam usiąść a lekarz zapytał czy chce żeby ktoś ze mną był, to zawołałam K. ja miałam duży monitor na ścianie przed sobą mega wygoda:) u swojego to głowę musiałam wykręcać żeby coś zobaczyć na tym monitorku a tu wszystko elegancko On najeżdzał myszką wszystko pokazywał po kolei.
Co do zdjęć idź do fotografa i poproś o odbitkę zdjęcia usg :) dostaniesz na takim papierze na jakim wywołuje się zdjęcia :) nie musisz nic kombinować ani mieć swojego papieru ;)

Idź, idz :) dobrze Wam to zrobi obojgu :) u mnie niestety mróz okropny. To super :) nie mogę się doczekać tej wizyty :D
Doczekam do końca ciąży i odbije sobie wszystkie :)

reklama
Do góry