reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
miałam zamiar ale jak mój lekarz powie że z tą szyjką jest coś nie tak to mogę sobie pomarzyć..
Moim zdaniem zdaniem to nie kwestia szyjki, tylko bezpieczeństwa...
Jestem typem sportowca, sporo moich koleżanek w ciąży było bardzo aktywnych, ale - nw, basen, spacery, nawet bieganie ok, ale rower moim zdaniem... A co jak będziesz musiała gwałtownie zahamować? Zwłaszcza, że raczej nie jesteś wyczynowym kolarzem (nie robiła byś wtedy przerwy na zimę ;))
Nawet znane mi triatlonistki odpuszczały rower przynajmniej od max połowy ciazy że względu na ryzyko - upadek albo gwałtowne hamowanie może skończyć się tragicznie..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Masz żyłkę do handlu [emoji16] wszystko byś opchnela [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mam zamiar otworzyć własną firmę, ale cały czas zbieram pieniądze na start... Mam nadzieję, że po naszych ostatnich "wydarzeniach" szybciej mi pójdzie :)

Witajcie dziewczyny !!!

same fajne dziewczyny tu sa udał nam sie ten Gang Lipcowek:p
Czasem nie moge nadrobić bo tyle piszecie, ale u mnie szkoła i praca i czasu mało niestety. Może jak skończę prace bedzie mnie wiecej.

Któraś z was pisała o masażach, ja polecam i to bardzo!!
Mnie moj masuje (ma uprawnienia) sam rozkłada stół do masażu i mnie wola :) naprawde pomaga. Jak brzuszek urośnie to bedzie mi tejpy naklejał zeby kręgosłup troche odciążyć.

@kinga30 duzo zdrówka !!
Ja właśnie pisałamo masażach! Jestem w nich zakochana prawie tak mocno jak w moim Ł i samolotach :D A tak całkiem serio to jeśli ktoś może sobie pozwolić na taki wydatek to gorąco polecam :) Tam u mnie na masaże chodzi pełno kobiet w ciąży właśnie

reklama
Dziewczyny pomóżcie mi bo już sama nie wiem czy dobrze mierzę cycki :p Pod mam 78cm a w biuście 97cm, czyli jaki rozmiar myślicie, że powinnam nosić? Chcę po pracy podjechać do lidla i kupić jeden stanik a nie chciałabym latać i wymieniać.

Do góry