reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
miałam zamiar ale jak mój lekarz powie że z tą szyjką jest coś nie tak to mogę sobie pomarzyć..
Moim zdaniem zdaniem to nie kwestia szyjki, tylko bezpieczeństwa...
Jestem typem sportowca, sporo moich koleżanek w ciąży było bardzo aktywnych, ale - nw, basen, spacery, nawet bieganie ok, ale rower moim zdaniem... A co jak będziesz musiała gwałtownie zahamować? Zwłaszcza, że raczej nie jesteś wyczynowym kolarzem (nie robiła byś wtedy przerwy na zimę ;))
Nawet znane mi triatlonistki odpuszczały rower przynajmniej od max połowy ciazy że względu na ryzyko - upadek albo gwałtowne hamowanie może skończyć się tragicznie..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Masz żyłkę do handlu [emoji16] wszystko byś opchnela [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mam zamiar otworzyć własną firmę, ale cały czas zbieram pieniądze na start... Mam nadzieję, że po naszych ostatnich "wydarzeniach" szybciej mi pójdzie :)

Witajcie dziewczyny !!!

same fajne dziewczyny tu sa udał nam sie ten Gang Lipcowek:p
Czasem nie moge nadrobić bo tyle piszecie, ale u mnie szkoła i praca i czasu mało niestety. Może jak skończę prace bedzie mnie wiecej.

Któraś z was pisała o masażach, ja polecam i to bardzo!!
Mnie moj masuje (ma uprawnienia) sam rozkłada stół do masażu i mnie wola :) naprawde pomaga. Jak brzuszek urośnie to bedzie mi tejpy naklejał zeby kręgosłup troche odciążyć.

@kinga30 duzo zdrówka !!
Ja właśnie pisałamo masażach! Jestem w nich zakochana prawie tak mocno jak w moim Ł i samolotach :D A tak całkiem serio to jeśli ktoś może sobie pozwolić na taki wydatek to gorąco polecam :) Tam u mnie na masaże chodzi pełno kobiet w ciąży właśnie

reklama
Dziewczyny pomóżcie mi bo już sama nie wiem czy dobrze mierzę cycki :p Pod mam 78cm a w biuście 97cm, czyli jaki rozmiar myślicie, że powinnam nosić? Chcę po pracy podjechać do lidla i kupić jeden stanik a nie chciałabym latać i wymieniać.

Do góry