reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mamy, mamy ;)
Najgorzej, że ja dzisiaj też mam apetyt, a u mamy jestem, więc zapasy ograniczone... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mi sie zupa zepsuła. Więc zostaja mi frytki z majonezem :D a później moze rosół nastawie :p

Margana, jak płaci pracodawca ( w zakładzie powyżej 20 osób) to prawdopodobieństwo kontroli jest równe zero ;) chyba, że pracodawca zasugeruje, że ściemniasz- ale oczywiste, że ciąży Ci nikt nie podważy.
A co do kontroli jak płaci ZUS to może być wezwanie na komisję do jednostki (bo to losuje system i nie wie co ci jest) że przyjdą do domu też jest marne prawdopodobieństwo ;)

jutro też się wybieram do lidla :p
Tzn pracując w dużej korpo i wiedząc, że z pracy mi nie naślą kontroli mogę spać spokojnie?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Noc fatalna... wymiotowałam już 4 razy, nawet po wodzie. Jakiś wirus musiał mnie dopaść i teraz nie wiem jak się doczołgam na wizytę na 9 [emoji37][emoji37][emoji37]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Biedactwo, współczuję :(
Trzymaj się jakoś, ale jakby było gorzej, to ip...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry