reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej hej,

Jak tam lowy w Lidlu drogie panie? :-)

Ja jestem zupelnie inna. W ogole nie wychodze na przod. Poradze sobie z problemami ( jesli beda kolki czy malo mleka) jak sie pojawia.
Raczej zyje z tygodnia na tydzien.
Stresuje sie tylko, ze polowa prawie za mna, a ja daleko daleko z organizacja.
Poki co szukamy intensywnie domu do kupna I na razie to zaprzata moje mysli najbardziej.
Milego dzionka.

reklama
Ja chyba nie będę kombinowała
Bo codziennie lub przynajmniej co dwa dni trzeba się przecież przebierać, zwłaszcza w lato. Więc ile bym musiała kupić takich specjalnych bluzek. Po domu mogę jedynie w takich chodzić a na wyjście w normalnej. Albo w koszuli.
W sumie masz rację :)
Mój M sobie wziął do serca te zakupy w lidlu i pojechał jeszcze do drugiego i kupił drugi dresik i dla mnie dwupak koszulek do karmienia :)

Dziewczyny czy Wy też tak macie ? Od dwóch trzech tygodni, praktycznie codziennie, czuje, że serce mi bije za szybko, źle mi się wtedy oddycha, ciężko aż czasem boli mnie w klatce lub robi nie dobrze. To normalne ?

Hej hej,

Jak tam lowy w Lidlu drogie panie? :-)

Ja jestem zupelnie inna. W ogole nie wychodze na przod. Poradze sobie z problemami ( jesli beda kolki czy malo mleka) jak sie pojawia.
Raczej zyje z tygodnia na tydzien.
Stresuje sie tylko, ze polowa prawie za mna, a ja daleko daleko z organizacja.
Poki co szukamy intensywnie domu do kupna I na razie to zaprzata moje mysli najbardziej.
Milego dzionka.
U mnie bardzo udane :p Mimo tego, że nie ogarnęłam ich osobiście :D wysłałam M na zakupy i kupił z tego co zrozumiałam 2 dresiki, 2x dwupak body, dwupak spodni i dwupak koszulek do karmienia :)

Dziewczyny czy Wy też tak macie ? Od dwóch trzech tygodni, praktycznie codziennie, czuje, że serce mi bije za szybko, źle mi się wtedy oddycha, ciężko aż czasem boli mnie w klatce lub robi nie dobrze. To normalne ?
Ja ostatnio też tak zauważyłam, że mam takie odczucia, normalnie siedzę i nic nie robię a czuję się jakbym dopiero co chodziła po schodach albo się przebiegła :)

Sukienki są dobre do karmienia- dekolt zakładany, albo na ramiączkach w lecie... Jeśli będę kupować to jakieś uniwersalne rzeczy raczej, nie takie typowo do karmienia.

Ja też. Bo przydadza się na później, a nawet na początek jak się okaże , że nie będę karmiła

Jak najbardziej normalne. Serce musi pompowac wiecej krwi, wiec szybciej bije.
Dusznosci, bo naczynia krwionosne sa zwezone z uwagi na maluszka w brzuszku I stad gorsze dotlenienie.
Nic sie nie martw.

W sumie masz rację :)
Mój M sobie wziął do serca te zakupy w lidlu i pojechał jeszcze do drugiego i kupił drugi dresik i dla mnie dwupak koszulek do karmienia :)

Kochany :) ja się wybiorę po południu, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie :p

* Czuje ostatnio coś dziwnego w brzuchu, pod pepkiem. Nie wiem czy to ruchy :p a teraz czuję taki bąbelek uderzający od wewnątrz. To może być to ? :)

reklama
W dobrej cenie te staniki z triumpha i miseczka do E: http://pl.triumph.com/biustonosze/do-karmienia
Wlasnie triumph nie ma odpowiedniej rozmiarowki[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry