reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej hej,

Jak tam lowy w Lidlu drogie panie? :-)

Ja jestem zupelnie inna. W ogole nie wychodze na przod. Poradze sobie z problemami ( jesli beda kolki czy malo mleka) jak sie pojawia.
Raczej zyje z tygodnia na tydzien.
Stresuje sie tylko, ze polowa prawie za mna, a ja daleko daleko z organizacja.
Poki co szukamy intensywnie domu do kupna I na razie to zaprzata moje mysli najbardziej.
Milego dzionka.

reklama
Ja chyba nie będę kombinowała
Bo codziennie lub przynajmniej co dwa dni trzeba się przecież przebierać, zwłaszcza w lato. Więc ile bym musiała kupić takich specjalnych bluzek. Po domu mogę jedynie w takich chodzić a na wyjście w normalnej. Albo w koszuli.
W sumie masz rację :)
Mój M sobie wziął do serca te zakupy w lidlu i pojechał jeszcze do drugiego i kupił drugi dresik i dla mnie dwupak koszulek do karmienia :)

Dziewczyny czy Wy też tak macie ? Od dwóch trzech tygodni, praktycznie codziennie, czuje, że serce mi bije za szybko, źle mi się wtedy oddycha, ciężko aż czasem boli mnie w klatce lub robi nie dobrze. To normalne ?

Hej hej,

Jak tam lowy w Lidlu drogie panie? :-)

Ja jestem zupelnie inna. W ogole nie wychodze na przod. Poradze sobie z problemami ( jesli beda kolki czy malo mleka) jak sie pojawia.
Raczej zyje z tygodnia na tydzien.
Stresuje sie tylko, ze polowa prawie za mna, a ja daleko daleko z organizacja.
Poki co szukamy intensywnie domu do kupna I na razie to zaprzata moje mysli najbardziej.
Milego dzionka.
U mnie bardzo udane :p Mimo tego, że nie ogarnęłam ich osobiście :D wysłałam M na zakupy i kupił z tego co zrozumiałam 2 dresiki, 2x dwupak body, dwupak spodni i dwupak koszulek do karmienia :)

Dziewczyny czy Wy też tak macie ? Od dwóch trzech tygodni, praktycznie codziennie, czuje, że serce mi bije za szybko, źle mi się wtedy oddycha, ciężko aż czasem boli mnie w klatce lub robi nie dobrze. To normalne ?
Ja ostatnio też tak zauważyłam, że mam takie odczucia, normalnie siedzę i nic nie robię a czuję się jakbym dopiero co chodziła po schodach albo się przebiegła :)

Sukienki są dobre do karmienia- dekolt zakładany, albo na ramiączkach w lecie... Jeśli będę kupować to jakieś uniwersalne rzeczy raczej, nie takie typowo do karmienia.

Ja też. Bo przydadza się na później, a nawet na początek jak się okaże , że nie będę karmiła

Jak najbardziej normalne. Serce musi pompowac wiecej krwi, wiec szybciej bije.
Dusznosci, bo naczynia krwionosne sa zwezone z uwagi na maluszka w brzuszku I stad gorsze dotlenienie.
Nic sie nie martw.

W sumie masz rację :)
Mój M sobie wziął do serca te zakupy w lidlu i pojechał jeszcze do drugiego i kupił drugi dresik i dla mnie dwupak koszulek do karmienia :)

Kochany :) ja się wybiorę po południu, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie :p

* Czuje ostatnio coś dziwnego w brzuchu, pod pepkiem. Nie wiem czy to ruchy :p a teraz czuję taki bąbelek uderzający od wewnątrz. To może być to ? :)

reklama
W dobrej cenie te staniki z triumpha i miseczka do E: http://pl.triumph.com/biustonosze/do-karmienia
Wlasnie triumph nie ma odpowiedniej rozmiarowki[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry