reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Kochany :) ja się wybiorę po południu, mam nadzieję, że coś jeszcze zostanie :p

* Czuje ostatnio coś dziwnego w brzuchu, pod pepkiem. Nie wiem czy to ruchy :p a teraz czuję taki bąbelek uderzający od wewnątrz. To może być to ? :)
Ja mam to samo! :) To na pewno dzidzia, ja też nie czuję jakiegoś takiego przemieszczania się tylko właśnie jakby pękania bąbelka albo jakby ktoś od środka mnie delikatnie uderzał pięścią :)

Dziewczyny jaką ja mam dzisiaj gastrofaze! Normalnie mój żołądek nie ma dna. Ciągle chce mi się jeść i już tak namieszalam smakow, że to się zaraz źle skończy. Macie też tak czasem? Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo dziś tak [emoji33]

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mamy, mamy ;)
Najgorzej, że ja dzisiaj też mam apetyt, a u mamy jestem, więc zapasy ograniczone... [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Powiem wam że poznałam tą koleżankę na forum po stratach i ona leczy się dalej, nie może zajść w ciążę i zrobiła mi niespodziankę i wysłała ciuszki bo miał mieć chłopca... Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję że będę mogła się kiedyś odwdzięczyć :) znamy się tylko z fb w sumie :) dobra duszyczka :) Paczka już do mnie idzie bo mogę ją śledzić :)

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kurcze super dziewczyna, ze tak pomyslala mimo swoich niepowodzen. Mam nadzieje, ze jej tez sie uda.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ł wrócił z pracy. Jak wyjeżdzał to pytał czy mam na coś ochotę. Powiedziałam, że w sumie mam ochotę na lody. Otwieram drzwi a tam Ł z ta tekturową tacką z Mcdonallda a w niej 4xmc flurry :D A pod pachą torebka z hamburgerem, chickenburgerem i mcwrapem bo stwierdził że może coś mi sie odmieni i jednak będe chciała mięsa :D Mam super męża :)
Jaki kochany :D
A ja bym chyba coś słodkiego zjadła...
Ale potem będzie pizza [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja mam to samo! :) To na pewno dzidzia, ja też nie czuję jakiegoś takiego przemieszczania się tylko właśnie jakby pękania bąbelka albo jakby ktoś od środka mnie delikatnie uderzał pięścią :)
Coś czuję ale nie jestem na 100% pewna. Mimo to wolę cieszyć się z jelit a myśleć że to dzidzia niz się zamartwiać :D a jelit chyba nie ma pod pepkiem więc to może być moje małe :D

reklama
Do góry