reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziewczyny konkretnego smaka nie mam .....no ale dzis musialam Barszcz ukrainski miec az sie zdziwilam ze D zjadl bo on anty zupowy.
1519217042-ea1485bd75e80cd2-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam :-)

reklama
Dziewczyny czy Wy też tak macie ? Od dwóch trzech tygodni, praktycznie codziennie, czuje, że serce mi bije za szybko, źle mi się wtedy oddycha, ciężko aż czasem boli mnie w klatce lub robi nie dobrze. To normalne ?

Ja mam permanentnie zadyszkę, jakbym skończyła właśnie maraton, nawet jak czytam młodemu na głos..

Moja teściowa ani razu ani nie zadzwoniła, ani nie zapytała, co tam u mnie...
Ale chociaż teść męża wypytuje jak się czuję itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Też uroczo :baffled:

Tzn pracując w dużej korpo i wiedząc, że z pracy mi nie naślą kontroli mogę spać spokojnie?

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie niestety nie do końca... Bo korpo rozlicza sie potem z ZUSem... My planujemy gdzieś niedaleko polecieć w kwietniu i mimo, że wiem, że ode mnie z pracy ludzie nic nie zrobią, to ZUS juz może gdy np dowie się że na l4 na wakcje sie wybrałam...

Pytanie, czy na innym zwolnieniu, czy też na ciazowym?
Bo kiedyś słyszałam, że ciążowe mimo wszystko rządzi się swoimi prawami... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Na l4 (nie ważne czy ciażowym czy zwykłym) można chodzić tylko do apteki, lekarza i sklepu ale tylko po artykuły pierwszej potrzeby np chleb czy mleko. Nieprzestrzeganie zasad jest baaardzo surowo karane...

Hahahaha rozumiem Was, ja też mam z chłopcem "problem" z imieniem. No ni cholery nie możemy się zdecydować: Federico, Antonio czy Massimiliano...

Frankowi chciałam dać drugie imię po tacie, ojciec rejestrował dziecko ale sam zapomniał więc ma jedno :D I po czasie uważam że z drugim mielibyśmy tylko problem żeby pamiętać w dokumentach, więc teraz też jedno będzie na pewno.
Wszystkie ładne, najbardziej podoba mi się Antonio jak Antonio Banderas :-) :-D

Mnie niestety albo stety temat teściowej nie dotyczy bo mamy M nie żyje. Z ojcem M nie widujemy się często bo mają słaby kontakt, więc nasze dziecko będzie miało tak w sumie jedną babcie i jednego dziadka tak na co dzień.
Nasz syn będzie miał 2 babcie i jednego dziadka. Tylko że babcia i dziedek 300 km od Nas , a 2 babcia 170 km :(

reklama
Dziewczyny ja już siedzę i czekam [emoji4]
Byłam w lidlu dupa blada jedynie co zostało i kupiłam to
2pak biustonoszy do karmienia
2pak body 50/56
Dresik 56
2pak czapeczek bawełnianych
Nic więcej nie było....
No i to co teściowa minkipila czyli pościel i ten kocyk do auta ..
Dam znac po badaniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry