reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam że poznałam tą koleżankę na forum po stratach i ona leczy się dalej, nie może zajść w ciążę i zrobiła mi niespodziankę i wysłała ciuszki bo miał mieć chłopca... Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję że będę mogła się kiedyś odwdzięczyć :) znamy się tylko z fb w sumie :) dobra duszyczka :) Paczka już do mnie idzie bo mogę ją śledzić :)

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Super znajoma :)

reklama
Wiecie co, z takich moich przemyśleń: karmiąc Franka spałam w biustonoszu (bo wiadomo, w nocy potrafiły mi się litry mleka wylać jak przydusiłam cycek ;) ) a teraz doszłam do wniosku że najlepsze będę takie koszule do spania:

Zobacz załącznik 840014

W sensie że na górze odcięty stanik, bo wtedy wkładki będą się idealnie trzymać :)

*Oczywiście jeśli któraś już wpadła na ten GENIALNY pomysł to zrozumiem :))))

Wygodna, praktyczna i sexi :D

Powiem wam że poznałam tą koleżankę na forum po stratach i ona leczy się dalej, nie może zajść w ciążę i zrobiła mi niespodziankę i wysłała ciuszki bo miał mieć chłopca... Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję że będę mogła się kiedyś odwdzięczyć :) znamy się tylko z fb w sumie :) dobra duszyczka :) Paczka już do mnie idzie bo mogę ją śledzić :)

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To na prawdę cudowna osoba, życzę z całego serca żebyś mogła się jej odwzajemnić w niedalekiej przyszłości :)

A ja się zastanawiam w co się ubierać na co dzień i na wyjście żeby móc swobodnie karmić :oo: Nawet jak założę stanik do karmienia to musiałabym też mieć jakiś ciuch z odkrywanymi piersiami. Macie jakieś pomysły?

Wygodna, praktyczna i sexi :D

Dokładnie..! Nam też się coś od życia należy, NAWET w trakcie karmienia ;)

A ja się zastanawiam w co się ubierać na co dzień i na wyjście żeby móc swobodnie karmić :oo: Nawet jak założę stanik do karmienia to musiałabym też mieć jakiś ciuch z odkrywanymi piersiami. Macie jakieś pomysły?

Jak będzie ciepło to pół biedy: koszulki/ sukienki na ramiączkach albo rozpinane z przodu, albo duży dekolt- inaczej będziesz musiała podnosić do góry. Gorzej będzie jak będzie zima. Wtedy chyba tylko coś na guzki z przodu...

Jak przeglądałam sukienki ciążowe na allegro to wyskakiwały mi takie bluzki :) jest tego od groma na pewno coś ci podpasuje :)

Załączniki

• 5e0499654cd2afe4439d9487430e.jpg
    5e0499654cd2afe4439d9487430e.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 54
Ja chyba nie będę kombinowała
Bo codziennie lub przynajmniej co dwa dni trzeba się przecież przebierać, zwłaszcza w lato. Więc ile bym musiała kupić takich specjalnych bluzek. Po domu mogę jedynie w takich chodzić a na wyjście w normalnej. Albo w koszuli.

Dopiero 18tydzien a ja się stresuje tyloma rzeczami na przód :no:
- czy moje mlleko będzie starczało dziecku
- kolki
- czy będę potrafiła robić te wszystkie deserki, obiadki tak żeby dziecku dostarczac jak najwięcej potrzebnych składników
- czy będę wiedziała jak ubrać na daną pogodę
I wiele wiele wiele innych .. :o

Wychowywałam chrzesnice od urodzenia do 3latek. Mieszkała z nami odrazu po wyjściu ze szpitala a później ja pomieszkiwałam z nią i jej mama. Ale chyba wszystkiego pozapominalam. Jej mama miała depresję więc wszytko robilam z moją, później sama jak mama chodziła do pracy. Karmienie, przewijanie, kąpanie, spacery.. ale przy swoim to chyba większy stres . :oops:
Ja też sie stresuje pomimo tego, że mam już 7-latka w domu. Więc to chyba normalne jest :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Sukienki są dobre do karmienia- dekolt zakładany, albo na ramiączkach w lecie... Jeśli będę kupować to jakieś uniwersalne rzeczy raczej, nie takie typowo do karmienia.

Do góry