reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam że poznałam tą koleżankę na forum po stratach i ona leczy się dalej, nie może zajść w ciążę i zrobiła mi niespodziankę i wysłała ciuszki bo miał mieć chłopca... Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję że będę mogła się kiedyś odwdzięczyć :) znamy się tylko z fb w sumie :) dobra duszyczka :) Paczka już do mnie idzie bo mogę ją śledzić :)

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Super znajoma :)

reklama
Wiecie co, z takich moich przemyśleń: karmiąc Franka spałam w biustonoszu (bo wiadomo, w nocy potrafiły mi się litry mleka wylać jak przydusiłam cycek ;) ) a teraz doszłam do wniosku że najlepsze będę takie koszule do spania:

Zobacz załącznik 840014

W sensie że na górze odcięty stanik, bo wtedy wkładki będą się idealnie trzymać :)

*Oczywiście jeśli któraś już wpadła na ten GENIALNY pomysł to zrozumiem :))))

Wygodna, praktyczna i sexi :D

Powiem wam że poznałam tą koleżankę na forum po stratach i ona leczy się dalej, nie może zajść w ciążę i zrobiła mi niespodziankę i wysłała ciuszki bo miał mieć chłopca... Bardzo miło z jej strony, mam nadzieję że będę mogła się kiedyś odwdzięczyć :) znamy się tylko z fb w sumie :) dobra duszyczka :) Paczka już do mnie idzie bo mogę ją śledzić :)

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
To na prawdę cudowna osoba, życzę z całego serca żebyś mogła się jej odwzajemnić w niedalekiej przyszłości :)

A ja się zastanawiam w co się ubierać na co dzień i na wyjście żeby móc swobodnie karmić :oo: Nawet jak założę stanik do karmienia to musiałabym też mieć jakiś ciuch z odkrywanymi piersiami. Macie jakieś pomysły?

Wygodna, praktyczna i sexi :D

Dokładnie..! Nam też się coś od życia należy, NAWET w trakcie karmienia ;)

A ja się zastanawiam w co się ubierać na co dzień i na wyjście żeby móc swobodnie karmić :oo: Nawet jak założę stanik do karmienia to musiałabym też mieć jakiś ciuch z odkrywanymi piersiami. Macie jakieś pomysły?

Jak będzie ciepło to pół biedy: koszulki/ sukienki na ramiączkach albo rozpinane z przodu, albo duży dekolt- inaczej będziesz musiała podnosić do góry. Gorzej będzie jak będzie zima. Wtedy chyba tylko coś na guzki z przodu...

Jak przeglądałam sukienki ciążowe na allegro to wyskakiwały mi takie bluzki :) jest tego od groma na pewno coś ci podpasuje :)

Załączniki

• 5e0499654cd2afe4439d9487430e.jpg
    5e0499654cd2afe4439d9487430e.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 58
Ja chyba nie będę kombinowała
Bo codziennie lub przynajmniej co dwa dni trzeba się przecież przebierać, zwłaszcza w lato. Więc ile bym musiała kupić takich specjalnych bluzek. Po domu mogę jedynie w takich chodzić a na wyjście w normalnej. Albo w koszuli.

Dopiero 18tydzien a ja się stresuje tyloma rzeczami na przód :no:
- czy moje mlleko będzie starczało dziecku
- kolki
- czy będę potrafiła robić te wszystkie deserki, obiadki tak żeby dziecku dostarczac jak najwięcej potrzebnych składników
- czy będę wiedziała jak ubrać na daną pogodę
I wiele wiele wiele innych .. :o

Wychowywałam chrzesnice od urodzenia do 3latek. Mieszkała z nami odrazu po wyjściu ze szpitala a później ja pomieszkiwałam z nią i jej mama. Ale chyba wszystkiego pozapominalam. Jej mama miała depresję więc wszytko robilam z moją, później sama jak mama chodziła do pracy. Karmienie, przewijanie, kąpanie, spacery.. ale przy swoim to chyba większy stres . :oops:
Ja też sie stresuje pomimo tego, że mam już 7-latka w domu. Więc to chyba normalne jest :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Sukienki są dobre do karmienia- dekolt zakładany, albo na ramiączkach w lecie... Jeśli będę kupować to jakieś uniwersalne rzeczy raczej, nie takie typowo do karmienia.

Do góry