reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Margana, praktycznie nie występuje kontrola a na pewno nie w domu ;) jak masz na chorobowym 2kę- to możesz chodzić, zakupy, spacer, lekarz cokolwiek [emoji14] jak masz jedynkę to gorzej bo masz leżeć ;)
Ogólnie ciężarnych się nie sprawdza ;) a tym bardziej fb wam nikt nie sprawdza [emoji38]
Oj i tu się nie zgodzę. Osobiscie mam 2ke wpisaną i dwa dni temu mialam kontrolę. Pan mi wyjaśnił ze na 2 wolno mi isc do lekarza, apteki i po artykuły pierwszej potrzeby. Nie można sobie od tak latać po mieście, sklepach itp. Mówił mi jak to czasem życzliwi donoszą ze x czy y zamiast na zwolnieniu to po sklepach lata.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj i tu się nie zgodzę. Osobiscie mam 2ke wpisaną i dwa dni temu mialam kontrolę. Pan mi wyjaśnił ze na 2 wolno mi isc do lekarza, apteki i po artykuły pierwszej potrzeby. Nie można sobie od tak latać po mieście, sklepach itp. Mówił mi jak to czasem życzliwi donoszą ze x czy y zamiast na zwolnieniu to po sklepach lata.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ludzie to jednak są ... Jakby każdy nie mógł zająć się sobą, tylko na ciężarne donosić.

Nie wymiotowałam już 3 godziny więc to mija, zostaje biegunka. Wizytę przełożyłam na 14. Mam nadzieję że do tego czasu się jakoś ogarnę
emoji6.png

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Uf to dobrze , że tylko biegunka albo w
dzin dobry ja dzis mam humor :D na 14 prenatalne juz nie moge sie doczekać a maly tak kopie ze szok od rana znow daje czadu
wczoraj lezelismy w lozku i maz polozyl reke na brzuchu to go kopnął :D a w brzuchu mialam wrazenie ze sie obraca dookola

dziewczyny wiecie może co sie dzieje u @mallutka ??? nic sie nie odzywa od jakiegos czasu :( a mamy prenatalne u tego samego lekarza

ja do lidla podjade po wizycie moze jeszcze cos bedzie

Fajnie , że zobaczysz swojego szkraba dziś :) daj znać po no i oczywiście później uczcij to obfitymi zakupami :D

Kciuki za wizytę :) Daj znać po co i jak :) Ale ten Twój synek rozbrykany :D
No i powodzenia w zakupach, pochwal się co udało się kupić :)

wczoraj kupiłam ta posciel 70/100 cm Pani napisala mi ze do 1,5 roku spokojnie starczy Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor przy rejestracji jest -5% na pierwsze zakupy

a dzis chce zamowic jeszcze ten kocyk wydaje mi sie ze na te letnie wieczory bedzie ok 39,00 tez nie jest duzo Link do: Kocyk bawełniany z pomponikami II (mięta) - SmallDesign.pl

wybiore sie jeszcze do tesco bo maja fajne bodziaki gatunkowo i kupie z 2 paczki rozm 56
i z 2-3 paczki 62 jakies polspiochy pieluszki tetrowe i tyle

wczoraj kupiłam ta posciel 70/100 cm Pani napisala mi ze do 1,5 roku spokojnie starczy Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor przy rejestracji jest -5% na pierwsze zakupy

a dzis chce zamowic jeszcze ten kocyk wydaje mi sie ze na te letnie wieczory bedzie ok 39,00 tez nie jest duzo Link do: Kocyk bawełniany z pomponikami II (mięta) - SmallDesign.pl

wybiore sie jeszcze do tesco bo maja fajne bodziaki gatunkowo i kupie z 2 paczki rozm 56

Piekna ta pościel, zapisuje sobie stronkę !

Śliczna pościel [emoji7] kocyk też fajny. Ja jeszcze muszę kupić jakiś kocyk bo nie mam.

reklama
Hej:) mnie cos żołądek boli ,niby czytalam ze to normalne w ciazy bo sie macica i wiezadla powiekszaja ale to jest takie wnerwiajace:/ musze chyna sobie miętę wypic albo kupic to siemie:) a ja w sumie duzo do kupowania nie bede miala siostra i szwagierki mi juz wyodkladaly tyle rzeczy . Jedynie co to wozek i lozeczko i pare nowych ciuchow na wyjscia :) siostra mi mowila ze kocyk kupi i recznik dla malego bo jak ona miala dziecko to jej kupowalam wiec ona teraz chce sie odwdzieczyc:) oczywiscie ja sobie jeszcze jakis kocyk drugi kupie w razie czego. Udanych wizyt zycze :* i zazdoszcze bo ja dopiero 08.03 (moze lekarz da jakis upust z okazji dnia kobiet):D

Do góry