reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Hej:) mnie cos żołądek boli ,niby czytalam ze to normalne w ciazy bo sie macica i wiezadla powiekszaja ale to jest takie wnerwiajace:/ musze chyna sobie miętę wypic albo kupic to siemie:) a ja w sumie duzo do kupowania nie bede miala siostra i szwagierki mi juz wyodkladaly tyle rzeczy . Jedynie co to wozek i lozeczko i pare nowych ciuchow na wyjscia :) siostra mi mowila ze kocyk kupi i recznik dla malego bo jak ona miala dziecko to jej kupowalam wiec ona teraz chce sie odwdzieczyc:) oczywiscie ja sobie jeszcze jakis kocyk drugi kupie w razie czego. Udanych wizyt zycze :* i zazdoszcze bo ja dopiero 08.03 (moze lekarz da jakis upust z okazji dnia kobiet):D
Życzę upustu :D ja dopiero 9go, gdzie tam jeszcze :dry:

reklama
moja tesciowa dostala nawrocenia... wlasnie dzwonila ze jest w lidlu i kupila mi posciel hahaha i jakos kocyk do fotelika ...
i jest bardzo duzo rzeczy i ze jak cos chce to mam jej powiedziec i kupi :szok: zostalam w szoku
Haha to super :D widziałam w gazetce to kocyki do fotelika :) Fajne są :) Pościel też ładna tylko akurat nie ten rozmiar jaki chcę.

Hejka dziewczyny :* właśnie się obudzilam jeszcze leżę i juz zaczynam się stresować bo dziś mam prenetalne dzidzia kopie ale wiadomo jak to jest my zawsze będziemy się stresować także proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko okej :* i ja dziś wybieram się do lidla mam obok mojego lekarza także wskocze przed usg i po usg :D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i dziewczyny które mają prenetalne tak jak ja :* @Karla88 ja wchodzę o 14.20 to praktycznie w tym samym czasie co Ty :)

Hejka dziewczyny :* właśnie się obudzilam jeszcze leżę i juz zaczynam się stresować bo dziś mam prenetalne dzidzia kopie ale wiadomo jak to jest my zawsze będziemy się stresować także proszę trzymajcie kciuki żeby było wszystko okej :* i ja dziś wybieram się do lidla mam obok mojego lekarza także wskocze przed usg i po usg :D
Już trzymam kciuki :D Powodzenia [emoji110] Pewnie, lepiej wskoczyć i przed i po wizycie, żeby jeszcze było z czego wybierać :) A zawsze można oddać jakby okazało się, że płeć będzie inna :D

Już trzymam kciuki :D Powodzenia [emoji110] Pewnie, lepiej wskoczyć i przed i po wizycie, żeby jeszcze było z czego wybierać :) A zawsze można oddać jakby okazało się, że płeć będzie inna :D
Dziekuje :* No dokładnie mam nadzieje, ze jeszcze coś zostanie bo juz sobie wyobrażam co teraz się dzieje w lidlach :D

Noc fatalna... wymiotowałam już 4 razy, nawet po wodzie. Jakiś wirus musiał mnie dopaść i teraz nie wiem jak się doczołgam na wizytę na 9 [emoji37][emoji37][emoji37]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Trzymaj się :* daj znać po wizycie :)

reklama
Do góry