kinga30
Fanka BB :)
Można ją juz wczoraj brałam bo cos mnie jelita dopadly i biegunka właśnieO kurde..a.mozna w ciazy wziasc np wegiel lecznczniczy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Można ją juz wczoraj brałam bo cos mnie jelita dopadly i biegunka właśnieO kurde..a.mozna w ciazy wziasc np wegiel lecznczniczy ?
Współczuje chyba jakiś wirus panuje bo siostrzenica też miała taki jednodniowy atak, najpierw wymioty a potem biegunka.Noc fatalna... wymiotowałam już 4 razy, nawet po wodzie. Jakiś wirus musiał mnie dopaść i teraz nie wiem jak się doczołgam na wizytę na 9 [emoji37][emoji37][emoji37]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Noc fatalna... wymiotowałam już 4 razy, nawet po wodzie. Jakiś wirus musiał mnie dopaść i teraz nie wiem jak się doczołgam na wizytę na 9 [emoji37][emoji37][emoji37]
To widocznie co miasto to inne zasady [emoji6]martaaa515, mąż z tym pracuj to wiem głupot bym nie pisała
Nie wymiotowałam już 3 godziny więc to mija, zostaje biegunka. Wizytę przełożyłam na 14. Mam nadzieję że do tego czasu się jakoś ogarnę [emoji6]Ale tu dziś cisza.
Marta jak się czujesz?
Nie wymiotowałam już 3 godziny więc to mija, zostaje biegunka. Wizytę przełożyłam na 14. Mam nadzieję że do tego czasu się jakoś ogarnę [emoji6]
Kciuki za wizytę Daj znać po co i jak Ale ten Twój synek rozbrykanydzin dobry ja dzis mam humor na 14 prenatalne juz nie moge sie doczekać a maly tak kopie ze szok od rana znow daje czadu
wczoraj lezelismy w lozku i maz polozyl reke na brzuchu to go kopnął a w brzuchu mialam wrazenie ze sie obraca dookola
dziewczyny wiecie może co sie dzieje u @mallutka ??? nic sie nie odzywa od jakiegos czasu a mamy prenatalne u tego samego lekarza
ja do lidla podjade po wizycie moze jeszcze cos bedzie
To całe szczęście I fajnie, że udało Ci się przełożyć wizytę Trzymam kciuki za dobre wieściNie wymiotowałam już 3 godziny więc to mija, zostaje biegunka. Wizytę przełożyłam na 14. Mam nadzieję że do tego czasu się jakoś ogarnę [emoji6]