reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Noc fatalna... wymiotowałam już 4 razy, nawet po wodzie. Jakiś wirus musiał mnie dopaść i teraz nie wiem jak się doczołgam na wizytę na 9 [emoji37][emoji37][emoji37]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Współczuje :( chyba jakiś wirus panuje bo siostrzenica też miała taki jednodniowy atak, najpierw wymioty a potem biegunka.
Witam się czwartkowo :) Wczoraj się wkurzyłam bo kupiłam spodnie z dostawą przez Inpost i nie raczyli dostarczyć paczki do domu tylko muszę ją odebrać w punkcie w dodatku w innej dzielnicy mimo tego, że u mnie też jest punkt Inpostu :crazy:

Ostatnia edycja:
dzin dobry ja dzis mam humor :D na 14 prenatalne juz nie moge sie doczekać a maly tak kopie ze szok od rana znow daje czadu
wczoraj lezelismy w lozku i maz polozyl reke na brzuchu to go kopnął :D a w brzuchu mialam wrazenie ze sie obraca dookola

dziewczyny wiecie może co sie dzieje u @mallutka ??? nic sie nie odzywa od jakiegos czasu :( a mamy prenatalne u tego samego lekarza

ja do lidla podjade po wizycie moze jeszcze cos bedzie

Nie wymiotowałam już 3 godziny więc to mija, zostaje biegunka. Wizytę przełożyłam na 14. Mam nadzieję że do tego czasu się jakoś ogarnę [emoji6]

oar8qqmza8t91ycr.png

panuje jakis wirus bo u corki w klasie tez juz kilka osob nie chodzi az czekam kiedy do nas zawita :/
zdrówka !!

reklama
dzin dobry ja dzis mam humor :D na 14 prenatalne juz nie moge sie doczekać a maly tak kopie ze szok od rana znow daje czadu
wczoraj lezelismy w lozku i maz polozyl reke na brzuchu to go kopnął :D a w brzuchu mialam wrazenie ze sie obraca dookola

dziewczyny wiecie może co sie dzieje u @mallutka ??? nic sie nie odzywa od jakiegos czasu :( a mamy prenatalne u tego samego lekarza

ja do lidla podjade po wizycie moze jeszcze cos bedzie
Kciuki za wizytę :) Daj znać po co i jak :) Ale ten Twój synek rozbrykany :D
No i powodzenia w zakupach, pochwal się co udało się kupić :)

Nie wymiotowałam już 3 godziny więc to mija, zostaje biegunka. Wizytę przełożyłam na 14. Mam nadzieję że do tego czasu się jakoś ogarnę [emoji6]

oar8qqmza8t91ycr.png

To całe szczęście :) I fajnie, że udało Ci się przełożyć wizytę :) Trzymam kciuki za dobre wieści :)

Do góry