reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej:) mnie cos żołądek boli ,niby czytalam ze to normalne w ciazy bo sie macica i wiezadla powiekszaja ale to jest takie wnerwiajace:/ musze chyna sobie miętę wypic albo kupic to siemie:) a ja w sumie duzo do kupowania nie bede miala siostra i szwagierki mi juz wyodkladaly tyle rzeczy . Jedynie co to wozek i lozeczko i pare nowych ciuchow na wyjscia :) siostra mi mowila ze kocyk kupi i recznik dla malego bo jak ona miala dziecko to jej kupowalam wiec ona teraz chce sie odwdzieczyc:) oczywiscie ja sobie jeszcze jakis kocyk drugi kupie w razie czego. Udanych wizyt zycze :* i zazdoszcze bo ja dopiero 08.03 (moze lekarz da jakis upust z okazji dnia kobiet):D

To masz super sytuację :) wyprawka gotowa, zostają kosmetyki :p jeśli u nas będzie dziewczynka to mam ubranek tyle że Ho Ho. A jeśli chłopczyk to dostaniemy paczki od kuzyna K :p ale resztę trzeba kupić :)

moja tesciowa dostala nawrocenia... wlasnie dzwonila ze jest w lidlu i kupila mi posciel hahaha i jakos kocyk do fotelika ...
i jest bardzo duzo rzeczy i ze jak cos chce to mam jej powiedziec i kupi :szok: zostalam w szoku
To korzystaj ! Otwieraj gazetkę i niech notuje :D szkoda że moja teściowa nic nie raczy kupić, jedynie zadzwoniła ostatnio co tam słychać. Aż bylam w szoku. Powiedziałam Kamilowi i szok mi opadł . " No wiem kochanie że dzwoniła, bo jej powiedzialem, że jak się nie zainteresuje to się do.niej nie odezwę " .. to podziękowałam za taki przymus. :D

Dzień dobry :)

Ja obudziłam się dziś z bólem głowy i katarem :/ no ale co zrobić... Trzeba jakoś funkcjonować.. Położę się pewnie popołudniu.. Tymczasem na śniadanko jajecznica z boczkiem :) a później hyc do lidla :)

P.s. Dziś będzie "dobry" dzień... Już zdążyłam kawę wylać z rana...

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To korzystaj ! Otwieraj gazetkę i niech notuje :D szkoda że moja teściowa nic nie raczy kupić, jedynie zadzwoniła ostatnio co tam słychać. Aż bylam w szoku. Powiedziałam Kamilowi i szok mi opadł . " No wiem kochanie że dzwoniła, bo jej powiedzialem, że jak się nie zainteresuje to się do.niej nie odezwę " .. to podziękowałam za taki przymus. :D

biorąc po uwage ze tesciowa ze mna nie gada :D a zadzwonila to prawdziwy cud hahaha

reklama
Dzień dobry :)

Ja obudziłam się dziś z bólem głowy i katarem :/ no ale co zrobić... Trzeba jakoś funkcjonować.. Położę się pewnie popołudniu.. Tymczasem na śniadanko jajecznica z boczkiem :) a później hyc do lidla :)

P.s. Dziś będzie "dobry" dzień... Już zdążyłam kawę wylać z rana...

p19u3e3k7du6axpu.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O jej biedna oby Ci szybko przeszło i jednak dzień był bardzo dobry :*

Do góry