reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Margana, praktycznie nie występuje kontrola a na pewno nie w domu ;) jak masz na chorobowym 2kę- to możesz chodzić, zakupy, spacer, lekarz cokolwiek [emoji14] jak masz jedynkę to gorzej bo masz leżeć ;)
Ogólnie ciężarnych się nie sprawdza ;) a tym bardziej fb wam nikt nie sprawdza [emoji38]
Oj i tu się nie zgodzę. Osobiscie mam 2ke wpisaną i dwa dni temu mialam kontrolę. Pan mi wyjaśnił ze na 2 wolno mi isc do lekarza, apteki i po artykuły pierwszej potrzeby. Nie można sobie od tak latać po mieście, sklepach itp. Mówił mi jak to czasem życzliwi donoszą ze x czy y zamiast na zwolnieniu to po sklepach lata.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj i tu się nie zgodzę. Osobiscie mam 2ke wpisaną i dwa dni temu mialam kontrolę. Pan mi wyjaśnił ze na 2 wolno mi isc do lekarza, apteki i po artykuły pierwszej potrzeby. Nie można sobie od tak latać po mieście, sklepach itp. Mówił mi jak to czasem życzliwi donoszą ze x czy y zamiast na zwolnieniu to po sklepach lata.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ludzie to jednak są ... Jakby każdy nie mógł zająć się sobą, tylko na ciężarne donosić.

Nie wymiotowałam już 3 godziny więc to mija, zostaje biegunka. Wizytę przełożyłam na 14. Mam nadzieję że do tego czasu się jakoś ogarnę
emoji6.png

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Uf to dobrze , że tylko biegunka albo w
dzin dobry ja dzis mam humor :D na 14 prenatalne juz nie moge sie doczekać a maly tak kopie ze szok od rana znow daje czadu
wczoraj lezelismy w lozku i maz polozyl reke na brzuchu to go kopnął :D a w brzuchu mialam wrazenie ze sie obraca dookola

dziewczyny wiecie może co sie dzieje u @mallutka ??? nic sie nie odzywa od jakiegos czasu :( a mamy prenatalne u tego samego lekarza

ja do lidla podjade po wizycie moze jeszcze cos bedzie

Fajnie , że zobaczysz swojego szkraba dziś :) daj znać po no i oczywiście później uczcij to obfitymi zakupami :D

Kciuki za wizytę :) Daj znać po co i jak :) Ale ten Twój synek rozbrykany :D
No i powodzenia w zakupach, pochwal się co udało się kupić :)

wczoraj kupiłam ta posciel 70/100 cm Pani napisala mi ze do 1,5 roku spokojnie starczy Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor przy rejestracji jest -5% na pierwsze zakupy

a dzis chce zamowic jeszcze ten kocyk wydaje mi sie ze na te letnie wieczory bedzie ok 39,00 tez nie jest duzo Link do: Kocyk bawełniany z pomponikami II (mięta) - SmallDesign.pl

wybiore sie jeszcze do tesco bo maja fajne bodziaki gatunkowo i kupie z 2 paczki rozm 56
i z 2-3 paczki 62 jakies polspiochy pieluszki tetrowe i tyle

wczoraj kupiłam ta posciel 70/100 cm Pani napisala mi ze do 1,5 roku spokojnie starczy Link do: Komplet Family Forest Marsielle Decor przy rejestracji jest -5% na pierwsze zakupy

a dzis chce zamowic jeszcze ten kocyk wydaje mi sie ze na te letnie wieczory bedzie ok 39,00 tez nie jest duzo Link do: Kocyk bawełniany z pomponikami II (mięta) - SmallDesign.pl

wybiore sie jeszcze do tesco bo maja fajne bodziaki gatunkowo i kupie z 2 paczki rozm 56

Piekna ta pościel, zapisuje sobie stronkę !

Śliczna pościel [emoji7] kocyk też fajny. Ja jeszcze muszę kupić jakiś kocyk bo nie mam.

reklama
Hej:) mnie cos żołądek boli ,niby czytalam ze to normalne w ciazy bo sie macica i wiezadla powiekszaja ale to jest takie wnerwiajace:/ musze chyna sobie miętę wypic albo kupic to siemie:) a ja w sumie duzo do kupowania nie bede miala siostra i szwagierki mi juz wyodkladaly tyle rzeczy . Jedynie co to wozek i lozeczko i pare nowych ciuchow na wyjscia :) siostra mi mowila ze kocyk kupi i recznik dla malego bo jak ona miala dziecko to jej kupowalam wiec ona teraz chce sie odwdzieczyc:) oczywiscie ja sobie jeszcze jakis kocyk drugi kupie w razie czego. Udanych wizyt zycze :* i zazdoszcze bo ja dopiero 08.03 (moze lekarz da jakis upust z okazji dnia kobiet):D

Do góry