reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny macue takie uczucie jakby wam sie zoladek podniosl?
Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tak samo .. jak zjem obiad to do wieczora nie ma szans żeby coś przełknąć

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
HELLOU! I AM BACK! Po zawirowaniach w końcu mam czas :) U Nas wszystko ok, oprócz tego, ze mam zawalony nos, ale mgiełka polecana przez @Margana działa cuda :)
Do do materacy dla dzidzi. Nie kupujcie nic z domieszką gryki czy kokosa. Lęgną sie tam robale, i to nie zależnie od tego czy dziecko moczy czy nie. Pisałam tu już kiedys o dziecku moich znajomych. Zostało przez te robale pogryzione. A mieli niby super materac fizjoterapeutyczny, jakiś taki że ponoć kokos z jednej strony tylko i że go nie wiele. A i tak stało sie tak jak sie stało. My osobiście śpimy na materacu z ikea. Troche kosztował, ale komfort niesamowity. Dla dzidzi też cos fajnego, wysokoelastycznego wybierzemy :)
Brzuch mi sie podniósł do góry i zaczęła sie zgaga i przytulanie kibelka :( Nawet zachcianek już nie mam bo sie boje, jaki bedzie finał.
Idę jutro na masaż żeby cos zrobić z ta moja szyją i juz nie mogę sie doczekać :)
Miłego dnia! :)
Super, że wróciłas ! :*

HELLOU! I AM BACK! Po zawirowaniach w końcu mam czas :) U Nas wszystko ok, oprócz tego, ze mam zawalony nos, ale mgiełka polecana przez @Margana działa cuda :)
Do do materacy dla dzidzi. Nie kupujcie nic z domieszką gryki czy kokosa. Lęgną sie tam robale, i to nie zależnie od tego czy dziecko moczy czy nie. Pisałam tu już kiedys o dziecku moich znajomych. Zostało przez te robale pogryzione. A mieli niby super materac fizjoterapeutyczny, jakiś taki że ponoć kokos z jednej strony tylko i że go nie wiele. A i tak stało sie tak jak sie stało. My osobiście śpimy na materacu z ikea. Troche kosztował, ale komfort niesamowity. Dla dzidzi też cos fajnego, wysokoelastycznego wybierzemy :)
Brzuch mi sie podniósł do góry i zaczęła sie zgaga i przytulanie kibelka :( Nawet zachcianek już nie mam bo sie boje, jaki bedzie finał.
Idę jutro na masaż żeby cos zrobić z ta moja szyją i juz nie mogę sie doczekać :)
Super, ze jestes spowrotem[emoji3] Ciesze sie, ze mgielka pomaga[emoji5] Oby wstretny katar szybko minal!

Co do materaca to ja Ci polecam firme Hevea. Mam od nich drugi materac dla corki i sa super. Pianka wysokoelastyczna o odpowiedniej gestosci i w przystepnej cenie, jak na porzadny materac. Teraz tez od nich bede zamawiac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Ja to w ogóle mam cały czas jakieś przeboje z żołądkiem masakra aż się boję cokolwiek jeść jak nie boli to piecze jak nie piecze to wzdety jak nie wzdety to nie dobrze mi i tak w kółko masakra

No, wzięłam w końcu do ręki telefon ;)
I będę się perfidnie chwalić [emoji15]

Skończyłam torbę dla męża ;) :D

W sumie szyłam ją od kilku dni, z zewnątrz sawana (ta tapicerska :p), w środku bawełna (różne - na podszewki często idą resztki ;)), bawełniana lamówka, trochę taśmy suwakowej, gumek (w tej kieszeni odsuwanej to gumki - na kabelki, ładowarkę do telefonu, i inne typowe mężowe przydasie ;))
2e08f4ee6f079e45f596a168dbe406b7.jpg
aef8b893765e9b050c2d4538fa735bad.jpg
edea76c87029b02891d817c0f04640ed.jpg
d22f6e1e180af8a008d429f9f981f60d.jpg
d79ff0ec9c17ffc90c64ce55a1011b4d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ty to zdolna jesteś:)

Ja tak mialam jeszcze przed ciaza, bo mam przewlekly stan zapalny zoladka. Tetaz to jest tragedia, coraz gorzej.
Ale generalnie to normalne, bo macica rosnie i zaczyna juz po woli uciskac na zolodek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja to w ogóle mam cały czas jakieś przeboje z żołądkiem masakra aż się boję cokolwiek jeść jak nie boli to piecze jak nie piecze to wzdety jak nie wzdety to nie dobrze mi i tak w kółko masakra
Haha mam tak samo!! Jak narazie miałam tylko dwa razy zgagę (pewien zaraz mnie dopadnie po napisaniu tego ) ale wzdecia czy klucia to prawie codziennie

Przeczytałam że idziesz na masaż SZYJKI! Myślę WTF, nie rób tego kobieto...! :-D:-D:-D

Czuję uciska np jak się próbuje lekko schylić.

Taaaa ja też jak się schylam czuję że ściskam obcego :-) :)

@_agnieszka_ podziwiam zdolności po raz kolejny!

Zrobiłam wczoraj warzywa na woku (pak choy, papryka, cukinia, cebula) podsmażone z czosnkiem i swieżym imbirem, do tego sos sojowy, ocet ryżowy, trochę miodu i oleju sezamowego i makaron sojowy.. Yummy...!!! I właśnie podgrzałam to sobie w pracy i NAGLE zachciało mi się takiego chamskiego piwa z sokiem :-( :( I co ja biedna teraz zrobię.. mam nadzieję że uda mi się dotrwać do pworotu do domu i napadu na lodówkę gdzie jest Bavaria :ninja2:

Przeczytałam że idziesz na masaż SZYJKI! Myślę WTF, nie rób tego kobieto...! :-D:-D:-D

Taaaa ja też jak się schylam czuję że ściskam obcego :-) :)

@_agnieszka_ podziwiam zdolności po raz kolejny!

Zrobiłam wczoraj warzywa na woku (pak choy, papryka, cukinia, cebula) podsmażone z czosnkiem i swieżym imbirem, do tego sos sojowy, ocet ryżowy, trochę miodu i oleju sezamowego i makaron sojowy.. Yummy...!!! I właśnie podgrzałam to sobie w pracy i NAGLE zachciało mi się takiego chamskiego piwa z sokiem :-( :( I co ja biedna teraz zrobię.. mam nadzieję że uda mi się dotrwać do pworotu do domu i napadu na lodówkę gdzie jest Bavaria :ninja2:
Wlasnie myślę jutro zrobic cos na obiad z makaronem i może szpinakiem z warzywami

reklama
No, wzięłam w końcu do ręki telefon ;)
I będę się perfidnie chwalić [emoji15]

Skończyłam torbę dla męża ;) :D

W sumie szyłam ją od kilku dni, z zewnątrz sawana (ta tapicerska :p), w środku bawełna (różne - na podszewki często idą resztki ;)), bawełniana lamówka, trochę taśmy suwakowej, gumek (w tej kieszeni odsuwanej to gumki - na kabelki, ładowarkę do telefonu, i inne typowe mężowe przydasie ;))
2e08f4ee6f079e45f596a168dbe406b7.jpg
aef8b893765e9b050c2d4538fa735bad.jpg
edea76c87029b02891d817c0f04640ed.jpg
d22f6e1e180af8a008d429f9f981f60d.jpg
d79ff0ec9c17ffc90c64ce55a1011b4d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga rewelacja!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry