reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny macue takie uczucie jakby wam sie zoladek podniosl?
Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam tak samo .. jak zjem obiad to do wieczora nie ma szans żeby coś przełknąć

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
HELLOU! I AM BACK! Po zawirowaniach w końcu mam czas :) U Nas wszystko ok, oprócz tego, ze mam zawalony nos, ale mgiełka polecana przez @Margana działa cuda :)
Do do materacy dla dzidzi. Nie kupujcie nic z domieszką gryki czy kokosa. Lęgną sie tam robale, i to nie zależnie od tego czy dziecko moczy czy nie. Pisałam tu już kiedys o dziecku moich znajomych. Zostało przez te robale pogryzione. A mieli niby super materac fizjoterapeutyczny, jakiś taki że ponoć kokos z jednej strony tylko i że go nie wiele. A i tak stało sie tak jak sie stało. My osobiście śpimy na materacu z ikea. Troche kosztował, ale komfort niesamowity. Dla dzidzi też cos fajnego, wysokoelastycznego wybierzemy :)
Brzuch mi sie podniósł do góry i zaczęła sie zgaga i przytulanie kibelka :( Nawet zachcianek już nie mam bo sie boje, jaki bedzie finał.
Idę jutro na masaż żeby cos zrobić z ta moja szyją i juz nie mogę sie doczekać :)
Miłego dnia! :)
Super, że wróciłas ! :*

HELLOU! I AM BACK! Po zawirowaniach w końcu mam czas :) U Nas wszystko ok, oprócz tego, ze mam zawalony nos, ale mgiełka polecana przez @Margana działa cuda :)
Do do materacy dla dzidzi. Nie kupujcie nic z domieszką gryki czy kokosa. Lęgną sie tam robale, i to nie zależnie od tego czy dziecko moczy czy nie. Pisałam tu już kiedys o dziecku moich znajomych. Zostało przez te robale pogryzione. A mieli niby super materac fizjoterapeutyczny, jakiś taki że ponoć kokos z jednej strony tylko i że go nie wiele. A i tak stało sie tak jak sie stało. My osobiście śpimy na materacu z ikea. Troche kosztował, ale komfort niesamowity. Dla dzidzi też cos fajnego, wysokoelastycznego wybierzemy :)
Brzuch mi sie podniósł do góry i zaczęła sie zgaga i przytulanie kibelka :( Nawet zachcianek już nie mam bo sie boje, jaki bedzie finał.
Idę jutro na masaż żeby cos zrobić z ta moja szyją i juz nie mogę sie doczekać :)
Super, ze jestes spowrotem[emoji3] Ciesze sie, ze mgielka pomaga[emoji5] Oby wstretny katar szybko minal!

Co do materaca to ja Ci polecam firme Hevea. Mam od nich drugi materac dla corki i sa super. Pianka wysokoelastyczna o odpowiedniej gestosci i w przystepnej cenie, jak na porzadny materac. Teraz tez od nich bede zamawiac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Ja to w ogóle mam cały czas jakieś przeboje z żołądkiem masakra aż się boję cokolwiek jeść jak nie boli to piecze jak nie piecze to wzdety jak nie wzdety to nie dobrze mi i tak w kółko masakra

No, wzięłam w końcu do ręki telefon ;)
I będę się perfidnie chwalić [emoji15]

Skończyłam torbę dla męża ;) :D

W sumie szyłam ją od kilku dni, z zewnątrz sawana (ta tapicerska :p), w środku bawełna (różne - na podszewki często idą resztki ;)), bawełniana lamówka, trochę taśmy suwakowej, gumek (w tej kieszeni odsuwanej to gumki - na kabelki, ładowarkę do telefonu, i inne typowe mężowe przydasie ;))
2e08f4ee6f079e45f596a168dbe406b7.jpg
aef8b893765e9b050c2d4538fa735bad.jpg
edea76c87029b02891d817c0f04640ed.jpg
d22f6e1e180af8a008d429f9f981f60d.jpg
d79ff0ec9c17ffc90c64ce55a1011b4d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ty to zdolna jesteś:)

Ja tak mialam jeszcze przed ciaza, bo mam przewlekly stan zapalny zoladka. Tetaz to jest tragedia, coraz gorzej.
Ale generalnie to normalne, bo macica rosnie i zaczyna juz po woli uciskac na zolodek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja to w ogóle mam cały czas jakieś przeboje z żołądkiem masakra aż się boję cokolwiek jeść jak nie boli to piecze jak nie piecze to wzdety jak nie wzdety to nie dobrze mi i tak w kółko masakra
Haha mam tak samo!! Jak narazie miałam tylko dwa razy zgagę (pewien zaraz mnie dopadnie po napisaniu tego ) ale wzdecia czy klucia to prawie codziennie

Przeczytałam że idziesz na masaż SZYJKI! Myślę WTF, nie rób tego kobieto...! :-D:-D:-D

Czuję uciska np jak się próbuje lekko schylić.

Taaaa ja też jak się schylam czuję że ściskam obcego :-) :)

@_agnieszka_ podziwiam zdolności po raz kolejny!

Zrobiłam wczoraj warzywa na woku (pak choy, papryka, cukinia, cebula) podsmażone z czosnkiem i swieżym imbirem, do tego sos sojowy, ocet ryżowy, trochę miodu i oleju sezamowego i makaron sojowy.. Yummy...!!! I właśnie podgrzałam to sobie w pracy i NAGLE zachciało mi się takiego chamskiego piwa z sokiem :-( :( I co ja biedna teraz zrobię.. mam nadzieję że uda mi się dotrwać do pworotu do domu i napadu na lodówkę gdzie jest Bavaria :ninja2:

Przeczytałam że idziesz na masaż SZYJKI! Myślę WTF, nie rób tego kobieto...! :-D:-D:-D

Taaaa ja też jak się schylam czuję że ściskam obcego :-) :)

@_agnieszka_ podziwiam zdolności po raz kolejny!

Zrobiłam wczoraj warzywa na woku (pak choy, papryka, cukinia, cebula) podsmażone z czosnkiem i swieżym imbirem, do tego sos sojowy, ocet ryżowy, trochę miodu i oleju sezamowego i makaron sojowy.. Yummy...!!! I właśnie podgrzałam to sobie w pracy i NAGLE zachciało mi się takiego chamskiego piwa z sokiem :-( :( I co ja biedna teraz zrobię.. mam nadzieję że uda mi się dotrwać do pworotu do domu i napadu na lodówkę gdzie jest Bavaria :ninja2:
Wlasnie myślę jutro zrobic cos na obiad z makaronem i może szpinakiem z warzywami

reklama
No, wzięłam w końcu do ręki telefon ;)
I będę się perfidnie chwalić [emoji15]

Skończyłam torbę dla męża ;) :D

W sumie szyłam ją od kilku dni, z zewnątrz sawana (ta tapicerska :p), w środku bawełna (różne - na podszewki często idą resztki ;)), bawełniana lamówka, trochę taśmy suwakowej, gumek (w tej kieszeni odsuwanej to gumki - na kabelki, ładowarkę do telefonu, i inne typowe mężowe przydasie ;))
2e08f4ee6f079e45f596a168dbe406b7.jpg
aef8b893765e9b050c2d4538fa735bad.jpg
edea76c87029b02891d817c0f04640ed.jpg
d22f6e1e180af8a008d429f9f981f60d.jpg
d79ff0ec9c17ffc90c64ce55a1011b4d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga rewelacja!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry