reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Haha mam tak samo!! Jak narazie miałam tylko dwa razy zgagę (pewien zaraz mnie dopadnie po napisaniu tego ) ale wzdecia czy klucia to prawie codziennie
No to ladnie juz myślałam że jestem z tym sama, a tu i Ty biedna się tak meczysz mnie to łapie szczególnie w nocy i mój biedny mąż spać przeze mnie nie może :D

reklama
No, wzięłam w końcu do ręki telefon ;)
I będę się perfidnie chwalić [emoji15]

Skończyłam torbę dla męża ;) :D

W sumie szyłam ją od kilku dni, z zewnątrz sawana (ta tapicerska :p), w środku bawełna (różne - na podszewki często idą resztki ;)), bawełniana lamówka, trochę taśmy suwakowej, gumek (w tej kieszeni odsuwanej to gumki - na kabelki, ładowarkę do telefonu, i inne typowe mężowe przydasie ;))
2e08f4ee6f079e45f596a168dbe406b7.jpg
aef8b893765e9b050c2d4538fa735bad.jpg
edea76c87029b02891d817c0f04640ed.jpg
d22f6e1e180af8a008d429f9f981f60d.jpg
d79ff0ec9c17ffc90c64ce55a1011b4d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga pomysl nad szyciem takich toreb organizerow np . na dzieciece szpargaly zbijesz zdolniacho majatek. Sliczna torba.

To dziewczyny wszystko jasne macica rosnie i uciska....a gdzie do konca o losie.....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No to ladnie juz myślałam że jestem z tym sama, a tu i Ty biedna się tak meczysz mnie to łapie szczególnie w nocy i mój biedny mąż spać przeze mnie nie może :D
Ja mam przewlekly stan zapalny zolodka i przelyku i refluks. Ci bym nie zjadla to mnie zolodek boli, az taka gola mi wychodzi twarda. Zgaga coraz czesciej, ciezkosc i ucisk. A butow to juz od dawna nie moge zakladac, bo mi sie wszystkp cofa[emoji53] Nie wiem co to bedzie dalej. Trzeba zaczas pic siemue lniane, moze cos pomoze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja mam przewlekly stan zapalny zolodka i przelyku i refluks. Ci bym nie zjadla to mnie zolodek boli, az taka gola mi wychodzi twarda. Zgaga coraz czesciej, ciezkosc i ucisk. A butow to juz od dawna nie moge zakladac, bo mi sie wszystkp cofa[emoji53] Nie wiem co to bedzie dalej. Trzeba zaczas pic siemue lniane, moze cos pomoze.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Wlasnie przypomnialas mi o tym siemiu. Moja babcia pila takie mielone wlasnie, miala problemy z zoladkiem i kej pomagalo. Wspolczuje ci tych dolegliwosci a teraz w ciazy chyba jeszcze bardziej cie mecza.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Super, ze jestes spowrotem[emoji3] Ciesze sie, ze mgielka pomaga[emoji5] Oby wstretny katar szybko minal!

Co do materaca to ja Ci polecam firme Hevea. Mam od nich drugi materac dla corki i sa super. Pianka wysokoelastyczna o odpowiedniej gestosci i w przystepnej cenie, jak na porzadny materac. Teraz tez od nich bede zamawiac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Oooo dzięki! Bo właśnie nie wiedzieliśmy w ktorym kierunku z tym materacem zmierzać :) Ikea super, ale dobrze miec wlasnie cos polecanego przez inne Mamu

Ja to w ogóle mam cały czas jakieś przeboje z żołądkiem masakra aż się boję cokolwiek jeść jak nie boli to piecze jak nie piecze to wzdety jak nie wzdety to nie dobrze mi i tak w kółko masakra
U mnie to samo. Aż zachcianek boję się spełniać, bo zaraz nie dobrze, zgaga itp :(

Przeczytałam że idziesz na masaż SZYJKI! Myślę WTF, nie rób tego kobieto...! :-D:-D:-D

Taaaa ja też jak się schylam czuję że ściskam obcego :-) :)

@_agnieszka_ podziwiam zdolności po raz kolejny!

Zrobiłam wczoraj warzywa na woku (pak choy, papryka, cukinia, cebula) podsmażone z czosnkiem i swieżym imbirem, do tego sos sojowy, ocet ryżowy, trochę miodu i oleju sezamowego i makaron sojowy.. Yummy...!!! I właśnie podgrzałam to sobie w pracy i NAGLE zachciało mi się takiego chamskiego piwa z sokiem :-( :( I co ja biedna teraz zrobię.. mam nadzieję że uda mi się dotrwać do pworotu do domu i napadu na lodówkę gdzie jest Bavaria :ninja2:
Ja uwielbiam chińszczyznę, ale teraz mnie od niej odrzuciło totalnie. Co do ochoty na piwo. Ja własnie piję szampana bezalkoholowego i czuję sie spełniona :D

Oooo dzięki! Bo właśnie nie wiedzieliśmy w ktorym kierunku z tym materacem zmierzać :) Ikea super, ale dobrze miec wlasnie cos polecanego przez inne Mamu

U mnie to samo. Aż zachcianek boję się spełniać, bo zaraz nie dobrze, zgaga itp :(

Ja uwielbiam chińszczyznę, ale teraz mnie od niej odrzuciło totalnie. Co do ochoty na piwo. Ja własnie piję szampana bezalkoholowego i czuję sie spełniona :D
Ja tez uwielbiam chinszczyzne, ale sama raz robilam i tyle... Bardziej w restauracjach zamawiamy Macie jakis fajny przepis?

Szampan o 15 w srodku tygodnia
Burżuazja [emoji23][emoji23][emoji23] zazdroszczę

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry