reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja tak myślę czy nie przesunąć wizyty u mojego lekarza. Bo połówkowe jest 9ego a wizyta 12ego. I trochę za szybko bym była u lekarza, i znowu czekać 4tygodnie :p ale nie wiem jak by to wyglądało jak bym zamiast po 4 tygodniach zgłosiła się na wizytę po 6 :D

ja 21.01 mialam wizyte u swojego nastepne 6.03 :D

reklama
HELLOU! I AM BACK! Po zawirowaniach w końcu mam czas :) U Nas wszystko ok, oprócz tego, ze mam zawalony nos, ale mgiełka polecana przez @Margana działa cuda :)
Do do materacy dla dzidzi. Nie kupujcie nic z domieszką gryki czy kokosa. Lęgną sie tam robale, i to nie zależnie od tego czy dziecko moczy czy nie. Pisałam tu już kiedys o dziecku moich znajomych. Zostało przez te robale pogryzione. A mieli niby super materac fizjoterapeutyczny, jakiś taki że ponoć kokos z jednej strony tylko i że go nie wiele. A i tak stało sie tak jak sie stało. My osobiście śpimy na materacu z ikea. Troche kosztował, ale komfort niesamowity. Dla dzidzi też cos fajnego, wysokoelastycznego wybierzemy :)
Brzuch mi sie podniósł do góry i zaczęła sie zgaga i przytulanie kibelka :( Nawet zachcianek już nie mam bo sie boje, jaki bedzie finał.
Idę jutro na masaż żeby cos zrobić z ta moja szyją i juz nie mogę sie doczekać :)
Miłego dnia! :)

Chyba będe musiała. Bo z samego strachu przed tymi objawami mi się płakać chce jak pomyślę.. i co Ci wyszło ?

Tak jak napisala JustMe55 mialas przy zderzeniu pewnie wstrzas mozgu , ktorym konsekwencje sa oparte na migrenowym bolu glowy.
Oni oczywiscie szukali czy nie bylo wylewu krwi do mozgu,ale zrobilabym jeszcze raz badania w tym kierunku azeby sprawdzic.
Rezonans nic nie wykazal. Przeplywy tetnicowe ok, w glowie czysto, blednik normalny.
Wiem,ze jakie to stresujace przezycie,bo sama zdenerwowalam sie w sobote kiedy znowu bylam 'na karuzeli',ale staraj sie myslec pozytywnie. Mialas juz takie bole i minely. Te tez odejda.
Moja znajoma na migrene wachala olejek eukaliptusowy.

Dziewczyny macue takie uczucie jakby wam sie zoladek podniosl?
Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Mnie właśnie teraz czesto coś kluje w prawym boku, pod zebrami, pewnie wszystko się juz podniosło

No, wzięłam w końcu do ręki telefon ;)
I będę się perfidnie chwalić [emoji15]

Skończyłam torbę dla męża ;) :D

W sumie szyłam ją od kilku dni, z zewnątrz sawana (ta tapicerska :p), w środku bawełna (różne - na podszewki często idą resztki ;)), bawełniana lamówka, trochę taśmy suwakowej, gumek (w tej kieszeni odsuwanej to gumki - na kabelki, ładowarkę do telefonu, i inne typowe mężowe przydasie ;))
2e08f4ee6f079e45f596a168dbe406b7.jpg
aef8b893765e9b050c2d4538fa735bad.jpg
edea76c87029b02891d817c0f04640ed.jpg
d22f6e1e180af8a008d429f9f981f60d.jpg
d79ff0ec9c17ffc90c64ce55a1011b4d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam to samo... Na śniadanie jedna kanapeczka i owoc, nawet herbaty już nie wcisnę. Zaraz sie czuję przejedzona i non stop mi niedobrze

reklama
Do góry