reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja tak myślę czy nie przesunąć wizyty u mojego lekarza. Bo połówkowe jest 9ego a wizyta 12ego. I trochę za szybko bym była u lekarza, i znowu czekać 4tygodnie :p ale nie wiem jak by to wyglądało jak bym zamiast po 4 tygodniach zgłosiła się na wizytę po 6 :D

ja 21.01 mialam wizyte u swojego nastepne 6.03 :D

reklama
HELLOU! I AM BACK! Po zawirowaniach w końcu mam czas :) U Nas wszystko ok, oprócz tego, ze mam zawalony nos, ale mgiełka polecana przez @Margana działa cuda :)
Do do materacy dla dzidzi. Nie kupujcie nic z domieszką gryki czy kokosa. Lęgną sie tam robale, i to nie zależnie od tego czy dziecko moczy czy nie. Pisałam tu już kiedys o dziecku moich znajomych. Zostało przez te robale pogryzione. A mieli niby super materac fizjoterapeutyczny, jakiś taki że ponoć kokos z jednej strony tylko i że go nie wiele. A i tak stało sie tak jak sie stało. My osobiście śpimy na materacu z ikea. Troche kosztował, ale komfort niesamowity. Dla dzidzi też cos fajnego, wysokoelastycznego wybierzemy :)
Brzuch mi sie podniósł do góry i zaczęła sie zgaga i przytulanie kibelka :( Nawet zachcianek już nie mam bo sie boje, jaki bedzie finał.
Idę jutro na masaż żeby cos zrobić z ta moja szyją i juz nie mogę sie doczekać :)
Miłego dnia! :)

Chyba będe musiała. Bo z samego strachu przed tymi objawami mi się płakać chce jak pomyślę.. i co Ci wyszło ?

Tak jak napisala JustMe55 mialas przy zderzeniu pewnie wstrzas mozgu , ktorym konsekwencje sa oparte na migrenowym bolu glowy.
Oni oczywiscie szukali czy nie bylo wylewu krwi do mozgu,ale zrobilabym jeszcze raz badania w tym kierunku azeby sprawdzic.
Rezonans nic nie wykazal. Przeplywy tetnicowe ok, w glowie czysto, blednik normalny.
Wiem,ze jakie to stresujace przezycie,bo sama zdenerwowalam sie w sobote kiedy znowu bylam 'na karuzeli',ale staraj sie myslec pozytywnie. Mialas juz takie bole i minely. Te tez odejda.
Moja znajoma na migrene wachala olejek eukaliptusowy.

Dziewczyny macue takie uczucie jakby wam sie zoladek podniosl?
Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zjem troche i czuje sie napchana i jak dlugo siedze to wlasnie czuje taki jakby ucisk na zoladek

Mnie właśnie teraz czesto coś kluje w prawym boku, pod zebrami, pewnie wszystko się juz podniosło

No, wzięłam w końcu do ręki telefon ;)
I będę się perfidnie chwalić [emoji15]

Skończyłam torbę dla męża ;) :D

W sumie szyłam ją od kilku dni, z zewnątrz sawana (ta tapicerska :p), w środku bawełna (różne - na podszewki często idą resztki ;)), bawełniana lamówka, trochę taśmy suwakowej, gumek (w tej kieszeni odsuwanej to gumki - na kabelki, ładowarkę do telefonu, i inne typowe mężowe przydasie ;))
2e08f4ee6f079e45f596a168dbe406b7.jpg
aef8b893765e9b050c2d4538fa735bad.jpg
edea76c87029b02891d817c0f04640ed.jpg
d22f6e1e180af8a008d429f9f981f60d.jpg
d79ff0ec9c17ffc90c64ce55a1011b4d.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam to samo... Na śniadanie jedna kanapeczka i owoc, nawet herbaty już nie wcisnę. Zaraz sie czuję przejedzona i non stop mi niedobrze

reklama
Do góry