reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

ja wzielam ale nawet nie spojrzał zapytal tylko czy wszystko ok byla odp ze tak wiec zrobil standardową wizyte + usg i potwierdzil plec :D
A moj spisywal sobie dane z wyniku.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
@Karla88 ile tego apapu można na dzień ? Ja mam takie saszetki dla dzieci bez popijania. Jedna zawiera 250mg paracetamolu. Wzięłam rano dwa. Ale nie mogę funkcjonować, tak mi pulsuje cała głowa i na oczy zachodzi..

ja biore zwykly apap 500mg paracetamolu mi wystarczyla jedna tabletka, ale polozylam sie od razu zeby zasnąć i mi przeszlo po obudzeniu

Tez zrobi, bo pewnie kazdy potrafi. Ale jak nie ma uprawnien to nie powinien sie brac za to. A skoro Twojego nie ma na liscie to znaczy, ze uprawnien nie ma. Szkoda tylko, ze nic Ci nie wspomnial. Moj od razu wysylal do swojego kolegi, ktory ma uprawnienia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dokładnie. Mógł mnie gdzieś wysłać a nie wspomniał słowem, że istnieja takie badania w prywatnych klinikach. Przecież nie musiałam tego wiedzieć..

Mój też i jeszcze co najlepsze wymyślił sobie że teraz musimy to dobrze przemyslec bo On chce teraz Fabian na pierwsze a drugie myślimy razem bo później jakby był kolejny syn to tylko odwrotnosc by się zmieniła tych imion :D tak sobie mój to obmyslal :D
Haha, ale wymyslil[emoji3]
Moj dal corce drugie imie moje. No i teraz jak bedzie dziewczynka to bedzie problem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :)

Ja powoli wracam do żywych po przeziębieniu i chwalę w duchu osiągnięcia współczesnej medycyny, których nie wolno mi łykać... Jeszcze tylko ciąża, karmienie i będzie można chorować po ludzku :D
Nawet niemowlak dzisiaj jest dla mnie łaskawy i hasa po domu od pół godziny, a ja odpoczywam na kanapie. Miłego dnia :)
Dobrze, ze juz jest lepiej. Ciezko tak chorowac w ciazy[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A moj spisywal sobie dane z wyniku.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A ja tak myślę czy nie przesunąć wizyty u mojego lekarza. Bo połówkowe jest 9ego a wizyta 12ego. I trochę za szybko bym była u lekarza, i znowu czekać 4tygodnie :p ale nie wiem jak by to wyglądało jak bym zamiast po 4 tygodniach zgłosiła się na wizytę po 6 :D

reklama
Do góry