reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie chyba musze kupić bo jeszcze połowa ciazy przede mną :/ właśnie zgaga wróciła o nie dziewczyny co polecacie na zgage?
Mi na razie jeszcze Rennie pomaga. W pierwszej ciazy pod koniec juz nic nie dzialalo[emoji53]
Z lekow mozna jeszcze Gaciscon. A z naturalnych migdaly, ale z tymi lupkami ciemnymi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Właśnie dostałam zawału i nerwicy właśnie. Był u nas brat mamy- przywiózł łóżeczko turystyczne, nie byłabym wściekła jakby to nie było łóżeczko mojej kuzynki co jest 3 lata młodsza ode mnie :shock: jest za foliowane nawet tego nie ruszałam. Moja mama niby coś się z nim zgadała na temat tego. On zadowolony, że się złomu pozbył a nam dziadostwa przybyło :twisted:
Ojej, no to nie fajnie tak sie gratow pozbywac[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja nie wiem w końcu czy mój ma czy nie. Ale w 13 sprawdzał przezierność, kość nosowa itp. a zwykły lekarz bez uprawnień tez to robi ?
Tez zrobi, bo pewnie kazdy potrafi. Ale jak nie ma uprawnien to nie powinien sie brac za to. A skoro Twojego nie ma na liscie to znaczy, ze uprawnien nie ma. Szkoda tylko, ze nic Ci nie wspomnial. Moj od razu wysylal do swojego kolegi, ktory ma uprawnienia.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry