reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi bylo bez roznicy, ale M chcial dac drugie corce, wiec dal. To yetaz tez damy zeby bylo po rowno[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja myślałam o drugim gdyby była córka bo mamy w głowie dużo ślicznych imion ale dla synka raczej będzie jedno. :)

reklama
Hej dziewczyny, wiem, że pytanie trochę dziwne, ale ja się nie znam i nie mam doświadczenia. Po co w ogóle jest rożek? I czy naprawdę jest on potrzebny?
Czy potrzebny i do czego to jak kto woli[emoji6] Moja corka przez pietwszy miesiac spala w rozku i tylko do tego nam sluzyl.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny! Dawno mnie nie bylo. Ciagle w ruchu jestem i nawet nie mam czasu sie po glowie podrapac. Niestety od wczoraj jestem na antybiotyku... Ostre zapalenie oskrzeli [emoji53][emoji53] az sie boje o dzidzie. W poniedzialek mam polowkowe mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i antybiotyk nie zaszkodzi maleństwu. Bralyscie kiedyś antybiotyk w ciazy?? Nie wiem czy mozna lekarz twierdzi ze innego wyjścia nie ma ale sie obawiam

0d1ysek2ws6b4yu4.png

Ja myślałam o drugim gdyby była córka bo mamy w głowie dużo ślicznych imion ale dla synka raczej będzie jedno. :)

Hahahaha rozumiem Was, ja też mam z chłopcem "problem" z imieniem. No ni cholery nie możemy się zdecydować: Federico, Antonio czy Massimiliano...

Frankowi chciałam dać drugie imię po tacie, ojciec rejestrował dziecko ale sam zapomniał więc ma jedno :D I po czasie uważam że z drugim mielibyśmy tylko problem żeby pamiętać w dokumentach, więc teraz też jedno będzie na pewno.

Hej dziewczyny! Dawno mnie nie bylo. Ciagle w ruchu jestem i nawet nie mam czasu sie po glowie podrapac. Niestety od wczoraj jestem na antybiotyku... Ostre zapalenie oskrzeli [emoji53][emoji53] az sie boje o dzidzie. W poniedzialek mam polowkowe mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i antybiotyk nie zaszkodzi maleństwu. Bralyscie kiedyś antybiotyk w ciazy?? Nie wiem czy mozna lekarz twierdzi ze innego wyjścia nie ma ale sie obawiam

0d1ysek2ws6b4yu4.png
Jak byłam w szpitalu w grudniu, leżałam z dwoma dziewczynami z zagrożonymi ciążami. Obie przeziębione i brały na to antybiotyk. Więc chyba istnieje jakiś bezpieczny.

Hahahaha rozumiem Was, ja też mam z chłopcem "problem" z imieniem. No ni cholery nie możemy się zdecydować: Federico, Antonio czy Massimiliano...

Frankowi chciałam dać drugie imię po tacie, ojciec rejestrował dziecko ale sam zapomniał więc ma jedno :D I po czasie uważam że z drugim mielibyśmy tylko problem żeby pamiętać w dokumentach, więc teraz też jedno będzie na pewno.

A wy mieszkacie w Polsce? Bo te imiona chyba nie Polskie ? My myślimy dać Denis, Aleks, Nikodem. Ale jeszcze się zastanawiamy. Zobaczymy co noszę od sercem i będziemy myśleć :)

0d1ysek2ws6b4yu4.png
Ja brałam w 34 tc końskie dawki w szpitalu. Dziecku nic nie jest.

reklama
Do góry