reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej hej! Witamy was przy drugim śniadaniu ;) Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :)
Dziewczyny! co ostatnio najczęściej jecie? albo, jecie coś czego za czym wcześniej nie przepadałyście? lub przeciwnie? Mi smaki całkiem się pozmieniały.. Ani mięsa..ani zupy mi nie podchodzą. Najchętniej jadła bym jakieś kanapeczki z serem, ewentualnie jogurcik jabłko i gruszka nic więcej :-( :(
A i mojej córeczce baaardzo smakują krówki :-D

Załączniki

• 28417719_795644460619785_1780112558_o.jpg
    28417719_795644460619785_1780112558_o.jpg
    98 KB · Wyświetleń: 49
Hej hej! Witamy was przy drugim śniadaniu ;) Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące :)
Dziewczyny! co ostatnio najczęściej jecie? albo, jecie coś czego za czym wcześniej nie przepadałyście? lub przeciwnie? Mi smaki całkiem się pozmieniały.. Ani mięsa..ani zupy mi nie podchodzą. Najchętniej jadła bym jakieś kanapeczki z serem, ewentualnie jogurcik jabłko i gruszka nic więcej :-( :(
A i mojej córeczce baaardzo smakują krówki :-D
Ja jem wszystko tak jak do tej pory :p Czasem żałuję, że mam taki apetyt bo już się boję wizyty 9 marca i mojej wagi :D Ale na sery mam większą ochotę niż na wędliny.

Moze mialas wstrzas mozgu.. :-( :(
Straszne.. ja zawsze mowie do chlopcow - tylko zeby na glowki uwazali :hmm:
Moze zrob sobie MRI ( rezonans). O wiele dokladniejszy I bezpieczny ( oczywiscie po ciazy).
Ja robilam na moje zawroty :oo:

Chyba będe musiała. Bo z samego strachu przed tymi objawami mi się płakać chce jak pomyślę.. i co Ci wyszło ?

Ja przy migrenach czasem mdlałam z bólu, a wymioty były bardzo częste.... Do tego zaburzenia wzroku, mroczki przed oczami itd...
Rezonans, tomografia, eeg, wszystko wychodziło ok..
Podejrzewali jeszcze kręgosłup szyjny, bo też może dawać podobne objawy, ale też bylo ok, a nietolerancja pokarmowa jakoś nikomu nie przyszła do głowy (a ponoć glutaminianu nie toleruję w mniejszym bądź większym stopniu ileś % populacji...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

To też nie ciekawie miałaś.. współczuję.
Ten glutaminian wyszedł u alergologa ?

reklama
Do góry