reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak, tomograf nic nie wykazał. :/ Powiedzieli że to migrena. Ale wątpię bo przy migrenie nie ma się chyba aż takich boli, do tego wszytko się zaczęło po zderzeniu z tym chłopcem. Zwymiotowalam i nic nie widziałam :/

Moze mialas wstrzas mozgu.. :-( :(
Straszne.. ja zawsze mowie do chlopcow - tylko zeby na glowki uwazali :hmm:
Moze zrob sobie MRI ( rezonans). O wiele dokladniejszy I bezpieczny ( oczywiscie po ciazy).
Ja robilam na moje zawroty :oo:

reklama
Tak, tomograf nic nie wykazał. :/ Powiedzieli że to migrena. Ale wątpię bo przy migrenie nie ma się chyba aż takich boli, do tego wszytko się zaczęło po zderzeniu z tym chłopcem. Zwymiotowalam i nic nie widziałam :/
Ja przy migrenach czasem mdlałam z bólu, a wymioty były bardzo częste.... Do tego zaburzenia wzroku, mroczki przed oczami itd...
Rezonans, tomografia, eeg, wszystko wychodziło ok..
Podejrzewali jeszcze kręgosłup szyjny, bo też może dawać podobne objawy, ale też bylo ok, a nietolerancja pokarmowa jakoś nikomu nie przyszła do głowy (a ponoć glutaminianu nie toleruję w mniejszym bądź większym stopniu ileś % populacji...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

cześć dziewczyny

od rana jestem zabiegana, najpierw udało mi się nadrobić Wasze posty a nie było łatwo, a poźniej śniadanie i gotowanie obiadu...jeszcze i tak nie skończyłam drugiego ale co tam. :p
Co do łóżeczka, to też podobało mi się białe ale gdy oglądałam je w sklepie stwierdziłam,że dosyć szybko sie obija, bo akurat na wystawie było białe obite. Zdecydowałam się na naturalne, jasno brązowe, bodajże sosna. Moja córka jeszcze w nim śpi. Za kilka miesięcy dopiero go odda, pewnie przed samym porodem. Nie chce się z nim rozstawać. Ogólnie mogę powiedzieć,że nie jest ani obite, ani jakieś porysowane, pomimo intensywnego użytkowania. Naklejki, zawieszki, nawet skacze w nim ale akurat w tym to ją stopuje, bo sie boje że tego nie wytrzyma, hehe.
Ale,....białe oczywiście jest najpiękniejsze. Wszystkie białe meble podobają mi się. Póki co mam białe ale w kuchi.

Poza tym kupiłam wczoraj bujaczek i nosidełko firmy maxi cosi. Oba w atrakcyjnych cenach po 20 zł :) :D
Mój nie wierzył,że tylko tyle zapłaciłam. :)

no i na sam koniec ale to nie chcę nikogo urazić, oczywiście życzę udanych wizyt i trzymam kciuki ;)

Właśnie dostałam zawału i nerwicy właśnie. Był u nas brat mamy- przywiózł łóżeczko turystyczne, nie byłabym wściekła jakby to nie było łóżeczko mojej kuzynki co jest 3 lata młodsza ode mnie :shock: jest za foliowane nawet tego nie ruszałam. Moja mama niby coś się z nim zgadała na temat tego. On zadowolony, że się złomu pozbył a nam dziadostwa przybyło :twisted:
A to jest w takim złym stanie?

reklama
Do góry