reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

3 jest jeszcze gorszy
Dzieci kopia wszystko boli brzuchy ciążą
Kręgosłup wysiada
Waga dobija [emoji23] byle do lipca [emoji1360]

16udyx8di9hvrs5t.png
A w lipcu dopiero się zacznie :D

reklama
Klaudiaa975 - jesli naturalnie chcesz pozbyc sie bolu glowy to woda z himalajska lub klodawska sola.
Sol posiada w sobie duzo mineralow, a woda nawadnia.

U nas od 1 lutego miala rozpoczac sie wiosna , ale nadal jest zimno jak na nasz klimat.
Wczoraj wyjelam z szafy ubranka po chlopcach.
Mam wszystko . Musze dokupic tylko kilka pajacow.
Materac mam tylko lozeczko kupic no I wozek, bo po chlopakach juz sie ten nie nadaje.

Ja czuje Niunka tylko jak leze I np dzisiaj jeszcze sie nie odzywal.

Powodzenia na wizytach.

Zazdroszczę połówkowego, super zobaczyć maluszka na lepszym sprzęcie :) Trzymam kciuki.
no jeestem ciekawa jak wygląda mam plytke po corce to sobie porownam :)
wtedy widzialam dokladnie buzię jak się smieje i po porodzie miala dokladnie taka samą mine :)
mam nadzieje ze synus tez bedzie tak pozowac jak ona chociaz on to akrobata na kazdym usg ma taka pozycje ze nie wiedzialam ze wogole tak moze dziecko hahaha

no jeestem ciekawa jak wygląda mam plytke po corce to sobie porownam :)
wtedy widzialam dokladnie buzię jak się smieje i po porodzie miala dokladnie taka samą mine :)
mam nadzieje ze synus tez bedzie tak pozowac jak ona chociaz on to akrobata na kazdym usg ma taka pozycje ze nie wiedzialam ze wogole tak moze dziecko hahaha
A ja się boje ze na USG 3d dzidzia będzie wyglądała jak male UFO i K się przerazi :D

Jeździłam po szpitalach, robiłam badania.
Bo to już się ciągnie za mną od podstawówki. Zderzyłam się z innym dzieckiem W głowę , później upadłam na płytki w kuchni i tak trwa to do dziś. Znaczy ostatnio miało miejsce w styczniu w tamtym roku. Płakałam z przerazenia, bo cały obraz mi latal. :/ Mam nadzieję, że nic się nie zaczyna a ból głowy spowodowany przewianiem albo moja migrena dodatkowo.

O matko! :o Teraz wypbrażam sobie z punktu widzienia mamy jaki stres musieli mieć Twoi rodzice..! :o ale sprawdzałaś to, diagnozowałaś później? Tomograf czy coś?

@oliwka_11 @JustMe55 To w takim razie także kupię, jeden starczy czy więcej?

Może lepiej dwa, na wypadek gdyby jeden został przez właściciela obrzygany lub... [emoji90][emoji90][emoji90]:D

3 jest jeszcze gorszy
Dzieci kopia wszystko boli brzuchy ciążą
Kręgosłup wysiada
Waga dobija [emoji23] byle do lipca [emoji1360]

16udyx8di9hvrs5t.png

Jessssu, przypomniałaś mi! Ehhhhhhh..... ;)

O matko! :o Teraz wypbrażam sobie z punktu widzienia mamy jaki stres musieli mieć Twoi rodzice..! :o ale sprawdzałaś to, diagnozowałaś później? Tomograf czy coś?

Może lepiej dwa, na wypadek gdyby jeden został przez właściciela obrzygany lub... [emoji90][emoji90][emoji90]:D

Jessssu, przypomniałaś mi! Ehhhhhhh..... ;)

Tak, tomograf nic nie wykazał. :/ Powiedzieli że to migrena. Ale wątpię bo przy migrenie nie ma się chyba aż takich boli, do tego wszytko się zaczęło po zderzeniu z tym chłopcem. Zwymiotowalam i nic nie widziałam :/

reklama
Do góry