G
gosc12
Gość
A w lipcu dopiero się zacznie3 jest jeszcze gorszy
Dzieci kopia wszystko boli brzuchy ciążą
Kręgosłup wysiada
Waga dobija [emoji23] byle do lipca [emoji1360]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w lipcu dopiero się zacznie3 jest jeszcze gorszy
Kręgosłup wysiada
Tak zasnęłam i obudziłam się już bez bólu na szczęście zawsze tak mam boli mnie w nocy a rano jak gdyby nigdy nic dziwne.. oj tak ten 2 trymestr jest chyba gorszy od pierwszego a co to będzie w 3A przeszlo Ci już ? Ah. Ten drugi trymestr miał być taki cudowny
no jeestem ciekawa jak wygląda mam plytke po corce to sobie porownamZazdroszczę połówkowego, super zobaczyć maluszka na lepszym sprzęcie Trzymam kciuki.
Tak zasnęłam i obudziłam się już bez bólu na szczęście zawsze tak mam boli mnie w nocy a rano jak gdyby nigdy nic dziwne.. oj tak ten 2 trymestr jest chyba gorszy od pierwszego a co to będzie w 3
A ja się boje ze na USG 3d dzidzia będzie wyglądała jak male UFO i K się przerazino jeestem ciekawa jak wygląda mam plytke po corce to sobie porownam
wtedy widzialam dokladnie buzię jak się smieje i po porodzie miala dokladnie taka samą mine
mam nadzieje ze synus tez bedzie tak pozowac jak ona chociaz on to akrobata na kazdym usg ma taka pozycje ze nie wiedzialam ze wogole tak moze dziecko hahaha
Jeździłam po szpitalach, robiłam badania.
Bo to już się ciągnie za mną od podstawówki. Zderzyłam się z innym dzieckiem W głowę , później upadłam na płytki w kuchni i tak trwa to do dziś. Znaczy ostatnio miało miejsce w styczniu w tamtym roku. Płakałam z przerazenia, bo cały obraz mi latal. :/ Mam nadzieję, że nic się nie zaczyna a ból głowy spowodowany przewianiem albo moja migrena dodatkowo.
@oliwka_11 @JustMe55 To w takim razie także kupię, jeden starczy czy więcej?
3 jest jeszcze gorszy
Kręgosłup wysiada
trzymam kcikiHej dziewczyny,ja mam dziś wizytę o 13,a w poniedziałek połówkowe. Stan przedzawałowy już mam,bo prawie miesiąc przerwy między wizytami i sobie wkręcam,że coś jest nie tak...ech,trzymajcie proszę kciuki
O matko! Teraz wypbrażam sobie z punktu widzienia mamy jaki stres musieli mieć Twoi rodzice..! ale sprawdzałaś to, diagnozowałaś później? Tomograf czy coś?
Może lepiej dwa, na wypadek gdyby jeden został przez właściciela obrzygany lub... [emoji90][emoji90][emoji90]
Jessssu, przypomniałaś mi! Ehhhhhhh.....