joanna4258
Fanka BB :)
U nas będzie tylko jedno imię, ja mam dwa i często był z tym problem.nadajecie dzieciakom drugie imiona ?
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas będzie tylko jedno imię, ja mam dwa i często był z tym problem.nadajecie dzieciakom drugie imiona ?
Ja pamiętam że Kinga chybaolaaa7, to masz rzut beretem wszystko
nawet do porodu na nogach możesz iść aby przyspieszyć
Ja nie mam ani kropli, ale się nie martwię bo w 1 ciąży pojawiła się dopiero po porodzie, a do samego końca była suszaWczoraj zauważyłam, że już przy lekkim ściśnięciu piersi wypływa sporo siary, macie też tak?
Przy 1 zupełnie o tym zapomnialam, więc jak z urzędzie się męża zapytali to zdębiał i podał swoje jako 2. Teraz też dam 2 bo koniecznie chcę, żeby to było imię po mojej zmarłej dawno temu mamie.nadajecie dzieciakom drugie imiona ?
Ja jeszcze nie mam - w ogóle nie wypływa...Wczoraj zauważyłam, że już przy lekkim ściśnięciu piersi wypływa sporo siary, macie też tak?
Moim zdaniem świetnie - do szpitala z domu będę mieć kilkadziesiąt km, do usc z domu bo ja wiem, może 10km...
No tak, ale są też samotne matki itd.Agatka29, ojciec może to ogarnąć
z lepszych hitów to jeśli do 21 dni się tego nie załatwi urzędnik z urzędu nadaje imię i nazwisko dziecku