reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak :D
Tym razem nie płacę za badania film 70zł, więc bierzemy na pamiątkę :)

Co do tkanin - mam trochę że "starych zapasów", szyłam sporo dla dzieciaków w rodzinie itd, misie, gwiazdki, itd, ale mam też takie coś:
D%20%20(1).jpg

(mam tkaninę, jakieś 2m, ale zdjęcie z netu, a tylko pościel akurat była)
Fajna na dodatki (lamówkę albo wstawki z tego robiłam ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Bardzo fajna pamiątka taki film :) Nie żałuję, że wydałam na niego 100 zł, z ostatniego prenatalnego też weźmiemy :) Jakoś przebolejemy wydatek 220zł za wizytę + 100 zł za film, żadne zdjęcia nie oddadzą tego co film :)
Śliczna ta pościel.

reklama
Wczoraj zauważyłam, że już przy lekkim ściśnięciu piersi wypływa sporo siary, macie też tak?

olaaa7, nam by to akurat pasowało, bo będę rodzić 65 km od domu, więc mężu by nie musiał kolejny raz jechać tylko do urzędu
Bardzo dobrze że tak zrobili,niektóre matki po porodzie leżą więcej niż dwa tygodnie w szpitalu a tyle jest czasu na zarejestrowanie

reklama
Witam się :) piękne te łóżeczka i pościel aż mam ochotę dziś cis przejrzeć :) tylko ciekawe czy mój synek odda swoje łóżeczko sam przejdzie na to duże na takie piekne.,a nie chce tam spać ;/ bo jak nie odda to muszę kupić jeszcze jedno przyda się też na dół :) trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Aga koty świetne

Do góry