Tak - oboje mamy, i jakoś tak naturalne nam się to wydajenadajecie dzieciakom drugie imiona ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak - oboje mamy, i jakoś tak naturalne nam się to wydajenadajecie dzieciakom drugie imiona ?
Na pewno Widział, że mam czeka to się przywitał Mój chyba śpi Zaraz się biorę za przeglądanie allegro w poszukiwaniu łóżeczka Co prawda mamy jedno upatrzone ale nie zaszkodzi jeszcze pooglądać inne Tylko zastanawiam się czy np materac piankowy będzie ok,
My wzięliśmy z szufladą. Dobra opcja, bo szufladą kosztowała 60zl a się przyda. Zwłaszcza jak.ktos ma małe mieszkanie. Schować pampersy, pościel.A możesz pokazać jakie łóżeczko wybrałaś? Bo też chcemy białe tylko wahamy się między opcją z szufladą a bez.
Mi ostatnio kropelka tylko inod tamtej pory nic nie zauwazylamWczoraj zauważyłam, że już przy lekkim ściśnięciu piersi wypływa sporo siary, macie też tak?
O super dla mnie swietne rozwiazanie. Nie musialabym sie specjalnie tluc po Wwie. Czego nienawidze...... Dwa razy udalo mi sie dzieci zarejestrowac jak wychodzilam ze szpitala a raz musialam specjalnie jechac.
Ola sliczna posciel widze szalejesz z zakupami. W lidlu ma byc posciel dwustronna za 29.99 ciekawe jakie wzory beda.
Witam sie z rana ,zaraz szarancze odwioze do szkoly zjem sniadanko i biore sie za barszcz ukrainski.
Wczoraj nera wieczorem dala mi do wiwatu..... I kibelek przytulalam....normalnie nie wiem po czym moglo mnie tak zmulic. Tak sie meczylam ze brzuch napiety mialam i wstac z podlogi nie moglam. Szlam na lozko zgieta w pol. Pol nocy usnac nie moglam....z bolu narazie spokoj i oby tak zostalo.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak nacisne to tak ze 2 krople polecą .. zresztą mam dopiero 17.2 tydz to też inaczej :-)Wczoraj zauważyłam, że już przy lekkim ściśnięciu piersi wypływa sporo siary, macie też tak?
Dziewczyny , co myślicie o fitness w ciąży ? takie specjalnie organizowane zajęcia dla babek w ciąży ? może być fajne ?
Jestem, jestem i czytam Was już pisałam Klaudii, że opiekowalam się dzieckiem siostry a później facetem swoim u mnie dużo osób miało gorączkę, ale ja na szczęście tylko kaszel dwa dni [emoji16] postaram się znów wchodzić kilka razy dziennie ... Muszę wejść znów w rytm forumowy
To rodzeństwo z jednego miotu
Wtedy jeszcze nie byłam wolontariuszką (zostałam nią miesiąc później...), pojechałam do fundacji po jednego, no ale nie mogłam ich przecież rozdzielić.... [emoji7]
Oczywiście się biją, gonią, futro fruwa itd, ale i tak bym ich nie rozdzieliła
Już jak nowonarodzony śmiga z odkurzaczem i mopem i coś sobie podspiewuje[emoji16][emoji16]
No u nas też wybuchowo. Staramy się nie klocic bo później placz tęsknota i żal że się głupich 5dni nie wykorzystało dobrze
Trochę mnie nie było bo byłam cały dzień u rodziców i wróciłam taka zmęczona ze masakra leżę juz przed tv ale musze wytrzymać bo dziś diagnoza a to mój ulubiony serial oglądacie? objezdzilam dziś z 7 aptek w poszukiwaniu clexanu i nigdzie nie znalazłam az pani w aptece mi zamówiła i na jutro już będę mieć na szczęście jeszcze mam 2 zastrzyki ja nie wiem czemu tak ciężko dostać te zastrzyki :/
A ja od trzech miesięcy nie mogę dotrzeć na fitness, bo albo praca, albo wyjazd, albo chora, albo dziecko chore... A mam super zajęcia dla ciężarnych i dla mam, jak ktoś z Warszawy, mogę polecić... Póki co ćwiczę z yotubem, żeby zupełnie nie zdzadziec, albo wyskakuje na basen... A przynajmniej tak robiłam przed zapaleniem zatok.
Jakby co, to ZUS w weekend nie pracuje, więc na weekend można bez tłumaczenia się, byle nie zamieszczać fotek na fejsie
Ja wybrałam takie, moja koleżanka ma w innym kolorze i jest bardzo zadowolona a oni wysyłają za granice bez dodatkowych kosztów. Stwierdziłam ze szuflada jednak może sie przydać bo my małe mieszkanie mamy.
Link do: Åóżeczko dzieciÄce moKee mini | kolor BiaÅy (Snow White)
olaaa7, nam by to akurat pasowało, bo będę rodzić 65 km od domu, więc mężu by nie musiał kolejny raz jechać tylko do urzędu
Ja nie mam ani kropli, ale się nie martwię bo w 1 ciąży pojawiła się dopiero po porodzie, a do samego końca była susza
Hej dziewczyny, wiem, że pytanie trochę dziwne, ale ja się nie znam i nie mam doświadczenia. Po co w ogóle jest rożek? I czy naprawdę jest on potrzebny?
Też jestem w 17 tygodniu i nie mam ruchów, to normalne, możesz zacząć je czuć w 18, 19 albo i 20 tyg. Nie powinnaś się martwić na zapas. A co do tak silnego bólu głowy to udałabym się z tym do lekarza.Witam się z Wami w ten okropny dzień.
Pół nocy się męczyłam z bólem głowy, ból ostry zachodzący za oko aż mnie na wymioty bierze. Rano wstałam i jest to samo.. a boje się bo wiele razy miałam zaburzenia widzenia, wymioty i bardzo mocny ból głowy.
Mama kupiła mi Apap dla dzieci ale wątpię że coś pomoze, zazwyczaj stosowałam te najmocniejsze setki.
Do tego obudziłam się z obawami, że pojade z K na polowkowe a okaze się że z dzieckiem coś nie tak. Czy w tak późnym tygodniu może się okazać , że serduszko nie bije ? Głupie myśli.. czemu jeszcze nie mam ruchów