reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O super dla mnie swietne rozwiazanie. Nie musialabym sie specjalnie tluc po Wwie. Czego nienawidze...... Dwa razy udalo mi sie dzieci zarejestrowac jak wychodzilam ze szpitala a raz musialam specjalnie jechac.

Ola sliczna posciel widze szalejesz z zakupami. W lidlu ma byc posciel dwustronna za 29.99 ciekawe jakie wzory beda.

Witam sie z rana ,zaraz szarancze odwioze do szkoly zjem sniadanko i biore sie za barszcz ukrainski.
Wczoraj nera wieczorem dala mi do wiwatu..... I kibelek przytulalam....normalnie nie wiem po czym moglo mnie tak zmulic. Tak sie meczylam ze brzuch napiety mialam i wstac z podlogi nie moglam. Szlam na lozko zgieta w pol. Pol nocy usnac nie moglam....z bolu narazie spokoj i oby tak zostalo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatka29, ojciec może to ogarnąć :)
z lepszych hitów to jeśli do 21 dni się tego nie załatwi urzędnik z urzędu nadaje imię i nazwisko dziecku :p
Właśnie u mnie tak było że mąż pojechał ;) tylko dobrze że mieliśmy imię wspólnie wybrane i nie zrobił byka ;)
Bo u mnie w rodzinie pojechał tatuś zarejestrowaac córkę miała być Diana a jest Dajana tak my się pokielbasilo już nie zmieniali i tak już na 23 lata

Bardzo dobrze że tak zrobili,niektóre matki po porodzie leżą więcej niż dwa tygodnie w szpitalu a tyle jest czasu na zarejestrowanie
Ja zawsze w szpitalu dostawalam karteczke z terminem i godzina kiedy ma m sie zglosic . z tym ze dwojka w innym a jedno z innym. Niestety w Wwie co szpital to inny urzad.

O super dla mnie swietne rozwiazanie. Nie musialabym sie specjalnie tluc po Wwie. Czego nienawidze...... Dwa razy udalo mi sie dzieci zarejestrowac jak wychodzilam ze szpitala a raz musialam specjalnie jechac.

Ola sliczna posciel widze szalejesz z zakupami. W lidlu ma byc posciel dwustronna za 29.99 ciekawe jakie wzory beda.

Witam sie z rana ,zaraz szarancze odwioze do szkoly zjem sniadanko i biore sie za barszcz ukrainski.
Wczoraj nera wieczorem dala mi do wiwatu..... I kibelek przytulalam....normalnie nie wiem po czym moglo mnie tak zmulic. Tak sie meczylam ze brzuch napiety mialam i wstac z podlogi nie moglam. Szlam na lozko zgieta w pol. Pol nocy usnac nie moglam....z bolu narazie spokoj i oby tak zostalo.

Ojji...no to niezle,oby się nie powtórzylo !

Rośniemy w siłę z synkiem [emoji4] a jak u was? U mnie brrr śniegowo idę dziś do lekarza bo od 5 dni mam okropny kaszel oby obyło się bez szpitala

1519200984-e56bada15801630f-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png

Ja zawsze w szpitalu dostawalam karteczke z terminem i godzina kiedy ma m sie zglosic . z tym ze dwojka w innym a jedno z innym. Niestety w Wwie co szpital to inny urzad.

U mnie mąż to ogarnol bo ja 14 dni w szpitalu,i same pielęgniarki nam przypomniały że trzeba już jechać

U mnie mąż to ogarnol bo ja 14 dni w szpitalu,i same pielęgniarki nam przypomniały że trzeba już jechać
Moj D jeszcze by imiona pokrecil hahahaha wolalam sama. Ale jakbym miala taka sytuacje jak ty to wiadomo mus to mus.
nadajecie dzieciakom drugie imiona ?
Ja nie dawalam i nie daje. Jakos nie przekonuja mnie dwa imiona.

reklama
Do góry