reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O super dla mnie swietne rozwiazanie. Nie musialabym sie specjalnie tluc po Wwie. Czego nienawidze...... Dwa razy udalo mi sie dzieci zarejestrowac jak wychodzilam ze szpitala a raz musialam specjalnie jechac.

Ola sliczna posciel widze szalejesz z zakupami. W lidlu ma byc posciel dwustronna za 29.99 ciekawe jakie wzory beda.

Witam sie z rana ,zaraz szarancze odwioze do szkoly zjem sniadanko i biore sie za barszcz ukrainski.
Wczoraj nera wieczorem dala mi do wiwatu..... I kibelek przytulalam....normalnie nie wiem po czym moglo mnie tak zmulic. Tak sie meczylam ze brzuch napiety mialam i wstac z podlogi nie moglam. Szlam na lozko zgieta w pol. Pol nocy usnac nie moglam....z bolu narazie spokoj i oby tak zostalo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatka29, ojciec może to ogarnąć :)
z lepszych hitów to jeśli do 21 dni się tego nie załatwi urzędnik z urzędu nadaje imię i nazwisko dziecku :p
Właśnie u mnie tak było że mąż pojechał ;) tylko dobrze że mieliśmy imię wspólnie wybrane i nie zrobił byka ;)
Bo u mnie w rodzinie pojechał tatuś zarejestrowaac córkę miała być Diana a jest Dajana tak my się pokielbasilo już nie zmieniali i tak już na 23 lata

Bardzo dobrze że tak zrobili,niektóre matki po porodzie leżą więcej niż dwa tygodnie w szpitalu a tyle jest czasu na zarejestrowanie
Ja zawsze w szpitalu dostawalam karteczke z terminem i godzina kiedy ma m sie zglosic . z tym ze dwojka w innym a jedno z innym. Niestety w Wwie co szpital to inny urzad.

O super dla mnie swietne rozwiazanie. Nie musialabym sie specjalnie tluc po Wwie. Czego nienawidze...... Dwa razy udalo mi sie dzieci zarejestrowac jak wychodzilam ze szpitala a raz musialam specjalnie jechac.

Ola sliczna posciel widze szalejesz z zakupami. W lidlu ma byc posciel dwustronna za 29.99 ciekawe jakie wzory beda.

Witam sie z rana ,zaraz szarancze odwioze do szkoly zjem sniadanko i biore sie za barszcz ukrainski.
Wczoraj nera wieczorem dala mi do wiwatu..... I kibelek przytulalam....normalnie nie wiem po czym moglo mnie tak zmulic. Tak sie meczylam ze brzuch napiety mialam i wstac z podlogi nie moglam. Szlam na lozko zgieta w pol. Pol nocy usnac nie moglam....z bolu narazie spokoj i oby tak zostalo.

Ojji...no to niezle,oby się nie powtórzylo !

Rośniemy w siłę z synkiem [emoji4] a jak u was? U mnie brrr śniegowo idę dziś do lekarza bo od 5 dni mam okropny kaszel oby obyło się bez szpitala

1519200984-e56bada15801630f-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png

Ja zawsze w szpitalu dostawalam karteczke z terminem i godzina kiedy ma m sie zglosic . z tym ze dwojka w innym a jedno z innym. Niestety w Wwie co szpital to inny urzad.

U mnie mąż to ogarnol bo ja 14 dni w szpitalu,i same pielęgniarki nam przypomniały że trzeba już jechać

U mnie mąż to ogarnol bo ja 14 dni w szpitalu,i same pielęgniarki nam przypomniały że trzeba już jechać
Moj D jeszcze by imiona pokrecil hahahaha wolalam sama. Ale jakbym miala taka sytuacje jak ty to wiadomo mus to mus.
nadajecie dzieciakom drugie imiona ?
Ja nie dawalam i nie daje. Jakos nie przekonuja mnie dwa imiona.

reklama
Do góry