reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7 pelna organizacja widzę:)
Pokaz koniecznie. Ja czekam na połówkowe i wtedy dopiero zacznę cos kupować.
Ja właśnie po połówkowym kupiłam pościel, kołderkę z podusia, ochraniacz na materac, prześcieradła, rożek i kilka pieluszek :) Jakoś nie umiałam się powstrzymać a zauważyłam, że M też był bardzo przychylny, chyba mu ulżyło, że z malutkim wszystko ok i lekarz potwierdził płeć :)

reklama
Zwłaszcza ta druga śliczna - mój styl :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki :D strasznie podobały mi się te motylki :) Jest jeszcze wersja dla dziewczynki z różowymi :) Chciałam coś prostego i delikatnego. Rożek też mam taki w motylki :)
m_n.jpg

Załączniki

• m_n.jpg
    m_n.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 227
Ja właśnie po połówkowym kupiłam pościel, kołderkę z podusia, ochraniacz na materac, prześcieradła, rożek i kilka pieluszek :) Jakoś nie umiałam się powstrzymać a zauważyłam, że M też był bardzo przychylny, chyba mu ulżyło, że z malutkim wszystko ok i lekarz potwierdził płeć :)
Po prenatalnych jedziemy na zakupy - przede wszystkim tkaniny itd - do tego czasu muszę tylko policzyć, ile mniej więcej tkaniny potrzebuję (choć zapas może być, to raczej nie wezmę w ciemno 10m minky itd ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po prenatalnych jedziemy na zakupy - przede wszystkim tkaniny itd - do tego czasu muszę tylko policzyć, ile mniej więcej tkaniny potrzebuję (choć zapas może być, to raczej nie wezmę w ciemno 10m minky itd ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Prenatalne coraz bliżej aż Ci zazdroszczę, że zobaczysz maluszka :) Jednak takie usg jest dużo lepszej jakości niż na normalnej wizycie :) A będziecie brali też film?

Tego wszystkiego jest tyle pięknych wzorów, że musiałabym kupić z 10 pościeli i 5 rożków :D
Różowa wygląda tak, też jest śliczna :) W wątku wyprawkowym wrzucę linki jakby ktoś chciał skorzystać :) Pościel fajna gatunkowo wg mnie.
0f9589194d8b89171bd3d21a3dac.jpeg

Załączniki

• 0f9589194d8b89171bd3d21a3dac.jpeg
    0f9589194d8b89171bd3d21a3dac.jpeg
    117,4 KB · Wyświetleń: 186
Prenatalne coraz bliżej aż Ci zazdroszczę, że zobaczysz maluszka :) Jednak takie usg jest dużo lepszej jakości niż na normalnej wizycie :) A będziecie brali też film?
Tak :D
Tym razem nie płacę za badania film 70zł, więc bierzemy na pamiątkę :)

Co do tkanin - mam trochę że "starych zapasów", szyłam sporo dla dzieciaków w rodzinie itd, misie, gwiazdki, itd, ale mam też takie coś:
D%20%20(1).jpg

(mam tkaninę, jakieś 2m, ale zdjęcie z netu, a tylko pościel akurat była)
Fajna na dodatki (lamówkę albo wstawki z tego robiłam ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tego wszystkiego jest tyle pięknych wzorów, że musiałabym kupić z 10 pościeli i 5 rożków :D
Różowa wygląda tak, też jest śliczna :) W wątku wyprawkowym wrzucę linki jakby ktoś chciał skorzystać :) Pościel fajna gatunkowo wg mnie.
Zobacz załącznik 839852
No tak.... Wybór jest ogromny...
Ale różowe motylki slodziutkie [emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry