reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7 pelna organizacja widzę:)
Pokaz koniecznie. Ja czekam na połówkowe i wtedy dopiero zacznę cos kupować.
Ja właśnie po połówkowym kupiłam pościel, kołderkę z podusia, ochraniacz na materac, prześcieradła, rożek i kilka pieluszek :) Jakoś nie umiałam się powstrzymać a zauważyłam, że M też był bardzo przychylny, chyba mu ulżyło, że z malutkim wszystko ok i lekarz potwierdził płeć :)

reklama
Zwłaszcza ta druga śliczna - mój styl :D

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki :D strasznie podobały mi się te motylki :) Jest jeszcze wersja dla dziewczynki z różowymi :) Chciałam coś prostego i delikatnego. Rożek też mam taki w motylki :)
m_n.jpg

Załączniki

• m_n.jpg
    m_n.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 233
Ja właśnie po połówkowym kupiłam pościel, kołderkę z podusia, ochraniacz na materac, prześcieradła, rożek i kilka pieluszek :) Jakoś nie umiałam się powstrzymać a zauważyłam, że M też był bardzo przychylny, chyba mu ulżyło, że z malutkim wszystko ok i lekarz potwierdził płeć :)
Po prenatalnych jedziemy na zakupy - przede wszystkim tkaniny itd - do tego czasu muszę tylko policzyć, ile mniej więcej tkaniny potrzebuję (choć zapas może być, to raczej nie wezmę w ciemno 10m minky itd ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

Po prenatalnych jedziemy na zakupy - przede wszystkim tkaniny itd - do tego czasu muszę tylko policzyć, ile mniej więcej tkaniny potrzebuję (choć zapas może być, to raczej nie wezmę w ciemno 10m minky itd ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png
Prenatalne coraz bliżej aż Ci zazdroszczę, że zobaczysz maluszka :) Jednak takie usg jest dużo lepszej jakości niż na normalnej wizycie :) A będziecie brali też film?

Tego wszystkiego jest tyle pięknych wzorów, że musiałabym kupić z 10 pościeli i 5 rożków :D
Różowa wygląda tak, też jest śliczna :) W wątku wyprawkowym wrzucę linki jakby ktoś chciał skorzystać :) Pościel fajna gatunkowo wg mnie.
0f9589194d8b89171bd3d21a3dac.jpeg

Załączniki

• 0f9589194d8b89171bd3d21a3dac.jpeg
    0f9589194d8b89171bd3d21a3dac.jpeg
    117,4 KB · Wyświetleń: 193
Prenatalne coraz bliżej aż Ci zazdroszczę, że zobaczysz maluszka :) Jednak takie usg jest dużo lepszej jakości niż na normalnej wizycie :) A będziecie brali też film?
Tak :D
Tym razem nie płacę za badania film 70zł, więc bierzemy na pamiątkę :)

Co do tkanin - mam trochę że "starych zapasów", szyłam sporo dla dzieciaków w rodzinie itd, misie, gwiazdki, itd, ale mam też takie coś:
D%20%20(1).jpg

(mam tkaninę, jakieś 2m, ale zdjęcie z netu, a tylko pościel akurat była)
Fajna na dodatki (lamówkę albo wstawki z tego robiłam ;))

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tego wszystkiego jest tyle pięknych wzorów, że musiałabym kupić z 10 pościeli i 5 rożków :D
Różowa wygląda tak, też jest śliczna :) W wątku wyprawkowym wrzucę linki jakby ktoś chciał skorzystać :) Pościel fajna gatunkowo wg mnie.
Zobacz załącznik 839852
No tak.... Wybór jest ogromny...
Ale różowe motylki slodziutkie [emoji5]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry