reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Galadriela , O matko, obyś się nie zaraziła i było wszystko dobrze

ja dziś mam gołąbki od mamy :p a jutro będę robić grzybową z ziemniakami :p mój jest biedny bo mi mięso nie smakuje więc praktycznie bezmięsne obiady mamy :p

ola ja utrzymuje, że herbata z lipy + miód uratuje :) w ciąży ratowałam sie już parę razy ;)
Ooo nigdy nie próbowałam herbaty z lipy, muszę wypróbować :) Póki co nic mnie nie bierze (odpukać) ale jak się kładę i rano wstaje to mam lekko przytkany nos.

Od jakiś 10 minut mam dziwne uczucie w brzuchu, takie jakby łaskotanie, jakby mrówki mi chodziły od środka, myślicie, że to mały? Dotąd tylko kopał.

reklama
No wiec bylam dzisiaj. Mamy rumien lekarz mowi ze jesli sie zaraze mam robic usg do konca ciaY co tydzien czy nie ma uszkodzen plodu

hchygzu3s1ksbpf1.png

O kurczę czyli Ty też dostałaś? Bo chyba niedoczytalam . A jakieś leki czy coś czy jak to przy rumieniu wyglada? Pamiętaj że dzidzia jest duża i sobie na pewno poradzi

O stosuje codziennie wieczorem bez przeziębienia itd - dużo lepiej śpi, bo ppo całym dniu w ogrzewanym klimatyzowanym pomieszczeniu kaszlał potem w nocy, budził się, itd, a po paru minutach inhalacji jest dużo lepiej, więc się inhalujemy ;)
Jak mnie mocno wziął katar, to inhalowałam się 4-5x dziennie, i bardzo pomogło ;)
A inhalujesz się zabłocką mgiełką solankową czy czymś jeszcze? Ja przedwczoraj pierwszy raz próbowałam inhalacji przez około 15 min i potem muliła mnie głowa, czyżby szok organizmu na dobroczynne składniki? :p

A inhalujesz się zabłocką mgiełką solankową czy czymś jeszcze? Ja przedwczoraj pierwszy raz próbowałam inhalacji przez około 15 min i potem muliła mnie głowa, czyżby szok organizmu na dobroczynne składniki? :p
mgiełką solankową ;)
jak miałam katar, to po inhalacji wszystko było jakoś takie jakby wypchane, ale po pół godziny efekt mijał, i bez zapchanego nosa i kataru tego efektu nie miałam, no ale nie próbowałam się inhalować 15 minut, zwykle wychodzi mi 5minut ;)

mgiełką solankową ;)
jak miałam katar, to po inhalacji wszystko było jakoś takie jakby wypchane, ale po pół godziny efekt mijał, i bez zapchanego nosa i kataru tego efektu nie miałam, no ale nie próbowałam się inhalować 15 minut, zwykle wychodzi mi 5minut ;)
A jak dużo wlewasz tej mgiełki?

reklama
Do góry