reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
co do barszczu - smaka mi narobiłyście... chyba muszę dzisiaj na obiad ugotować... 8-)

taaaa, wygląda.... pięknie, słonecznie, i... mroźno ;)
a najgorsze, że zapowiadają powrót mrozów, takich kilkunastostopniowych... a ja też chcę wiosnę... :(
Oglądałam pogodę dzisiaj. Zapowiadają nawet -20° :/

Ola śliczne te zdjęcia
@malina11 gratulacje córeczki i jak tam twoja szyjka ?
Oliwka brzuszek już troszke wypycha, ale teraz to z dnia na dzień wiejszy
Dziewczyny odebrałam wyniki wszystko pięknie tylko w moczu wyszło mi " skąpa flora bakteryjna pojedyncze wpw" i co teraz ?
Pewnie bedziesz musiala robic posiew. Ja mialam bakteri ponad 29.000 i erytrocyty a o dziwo posiew czysty. A jakie masz ph? Ja biore 1 tab wit c i zuravit podobno pomaga wyplukac batkterie tak moja gin mi powiedziala

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No wiec bylam dzisiaj. Mamy rumien lekarz mowi ze jesli sie zaraze mam robic usg do konca ciaY co tydzien czy nie ma uszkodzen plodu

hchygzu3s1ksbpf1.png
Boze....kochana wspolczuje bardzo ale badz doberwj mysli moze ciebie nie dopadnie trzymam za to kciuki.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No wiec bylam dzisiaj. Mamy rumien lekarz mowi ze jesli sie zaraze mam robic usg do konca ciaY co tydzien czy nie ma uszkodzen plodu

hchygzu3s1ksbpf1.png
trzymam mocno kciuki, żebyś się nie zaraziła...

Da sie ,jutro pojde zrobic. Robi sie przeciwciala igg na parwowirusa B

hchygzu3s1ksbpf1.png
może igm na wszelki wypadek też...?

A mi urósł i w końcu mam cycki :D
Niech jeszcze rośnie śmiało i zostanie na zawsze :D
chętnie bym oddała z 10cm ;)

Dziewczyny kupiłam ten inhalator nebulizator o którym pisałam ostatnio, przy okazji kupiłam też mgiełkę solankową i zastanawiam się jak często mogę jej używać i czy tylko w przypadku przeziębienia czy też na co dzień? Co jeszcze możecie polecić na przeziębienia i katar?

reklama
Dziewczyny kupiłam ten inhalator nebulizator o którym pisałam ostatnio, przy okazji kupiłam też mgiełkę solankową i zastanawiam się jak często mogę jej używać i czy tylko w przypadku przeziębienia czy też na co dzień? Co jeszcze możecie polecić na przeziębienia i katar?
O stosuje codziennie wieczorem bez przeziębienia itd - dużo lepiej śpi, bo ppo całym dniu w ogrzewanym klimatyzowanym pomieszczeniu kaszlał potem w nocy, budził się, itd, a po paru minutach inhalacji jest dużo lepiej, więc się inhalujemy ;)
Jak mnie mocno wziął katar, to inhalowałam się 4-5x dziennie, i bardzo pomogło ;)

Do góry