reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jestem po połówkowych :) synuś zdrowy, serduszko i inne narządy zdrowe :) rączki, nóżki wszystko na miejscu :) oczywiście jajkami świecił hehe i ma 387g już :)

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Super :) Będą foty?? :)

reklama
nawet nie strasz, że może nie zmaleć :p
ja 10cm w biuście na plusie, i bardzo mi się to nie podoba.....

ciekawe, po kim ma charakterek ;) :p

no nie wiem hehe ale wczoraj mnie tak bolal brzuch i chyba pozycje zmienil bo zawsze z boku czulam wyrazne kopanie a teraz jakby nogami w dol prsto w pecherz i od rana zabawa w kopanie

marikaaaa super :)

ja mam krokiety z serem i grzybami i dzis robie bardszcz zrobilyscie mi smaaakaa aa !!!

ja mam katar od poczatku ciązy caly czas mi leci z nosa najbardziej z rana i do tego wiecznie psikam a chora nie jestem...

no nie wiem hehe ale wczoraj mnie tak bolal brzuch i chyba pozycje zmienil bo zawsze z boku czulam wyrazne kopanie a teraz jakby nogami w dol prsto w pecherz i od rana zabawa w kopanie

marikaaaa super :)

ja mam krokiety z serem i grzybami i dzis robie bardszcz zrobilyscie mi smaaakaa aa !!!

ja mam katar od poczatku ciązy caly czas mi leci z nosa najbardziej z rana i do tego wiecznie psikam a chora nie jestem...
Mmm krokiety z serem i grzybami :p zrobiłaś mi smaka :D

reklama
Do góry