reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas też pięknie przez okienko slonko i mrozik,siostra zabrała młodego na spacer ale przemarzla i wraca bo wieje ;/

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję udanych [emoji4]
Ja rano zaniosłam mocz do badania przed czwartkową wizytą i przy okazji sprawdzam glukozę. Naczytałam się w internecie, że senność, ból głowy to może być cukrzyca ciążowa. Do tego w szpitalu w moczu wyszło mi mało ketonów i to już przesądziło sprawę [emoji2] niedługo wyniki powinny być na internecie to dam znać [emoji2]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ola śliczne te zdjęcia
@malina11 gratulacje córeczki i jak tam twoja szyjka ?
Oliwka brzuszek już troszke wypycha, ale teraz to z dnia na dzień wiejszy
Dziewczyny odebrałam wyniki wszystko pięknie tylko w moczu wyszło mi " skąpa flora bakteryjna pojedyncze wpw" i co teraz ?
Na moje oko chodzi o pojedyncze bakterie w polu widzenia. Na moje (ale ja lekarzem nie jestem) nie ma sie czym martwić. Pojedyńcze bakterie ma pewnie co druga z nas. Jesli sie to martwi zadzwon do gina. A to bylo badanie ogólne czy posiew?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Na moje oko chodzi o pojedyncze bakterie w polu widzenia. Na moje (ale ja lekarzem nie jestem) nie ma sie czym martwić. Pojedyńcze bakterie ma pewnie co druga z nas. Jesli sie to martwi zadzwon do gina. A to bylo badanie ogólne czy posiew?

Właśnie ogólne czekam teraz na posiew bo 7 dni się czeka a dziś dopiero zawiozłam,wizytą w poniedziałek,

Właśnie ogólne czekam teraz na posiew bo 7 dni się czeka a dziś dopiero zawiozłam,wizytą w poniedziałek,
To zostaje czekać na posiew. Wtedy będzie wiadomo. Czesto jest tak że przy pojedynczych lub nielicznych bakteriach posiew jest czysty. Wystarczy mały błąd przy pobraniu próbki lub za dlugi czas między pobraniem próbki a badaniem. Spokojnie. Dostaniesz wyniki posiewu i zobaczysz co w trawie piszczy. Infekcje dróg moczowych są bardzo częste w ciąży.

reklama
To ja mam na wysokości pępka 90cm a w tali 79cm.
że tak spytam, gdzie Ty masz talię? bo patrząc u mnie, to wcześniej miałam ją właśnie w okolicy pępka, a tam teraz, jakby to powiedzieć, ślad po talii zaginął... 8-)
Ola zartujesz chyba.... Masz zly cm . ja na wysokosci pepka mam te 78cm. Gdzie ty masz te 90 to ja nie wiem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam na wysokości pępka 83, pewnie gdybym się mierzyła rano (to był pomiar z wieczora),to pewnie parę cm mniej by było ;)

Do góry