reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Aha ja chyba pójdę w 29 tygodniu i 6 dniu bo akurat wtedy miesiąc minie od ostatniego usg bo ja na wizycie nie mam usg tylko co miesiąc się zapisuje na takie dokładne mam nadzieje ze nie będzie za wcześnie :) to wypadnie 26 kwiecień :)

reklama
Wrzucę kilka fotek tutaj a resztę w wątku z usg :)
Nasz akrobata (stopa przy nosku)Zobacz załącznik 839724
Strasznie męczące są te wygibasy :D [emoji173]
Zobacz załącznik 839725
Stópki [emoji7]
Zobacz załącznik 839726
Jak ziewa <3

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

mj syn kopie mnie w pecherz... co kopnie to mam odruch ze chce mi sie sikac ide do lazienki a ttam nic i znow kopie i znow chce sie sikac co za mały łobuz <3
Też właśnie tak mam... Siku co 5min i jak tu gdzieś pojechać :D

p19u3e3k1k3pyifx.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Miałam kilka tygodni temu jakiś kryzys ze cały czas jakieś krwiaczki wychodzily ciężko było przebić skórę :/ ale teraz jakoś lepiej mi wchodzą ale już zeszłam na boczki brzucha a Ty jak tam z zastrzkami?
Ja w sumie caly czas radę daję normalnie w okolicę pepka. Siniaki sa bo to ciagle te same miejsca ale jest do wytrymania. Na bokach brzucha się nie robi. Zostaje tylko ramię. To ze w necie pisza lub pokazuja ze boki brzucha to bzdura. Rownie dobrze mozesz pół dawki wylac do kosza jak nie wiecej. Jestem po rozmowie i spotkaniach w tej sprawie z dwoma pielegniarkami. Obie mowia to samo. Ramię ok ale nie boczki.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam właśnie tą C ale jeszcze nie przyszła więc nie powiem czy wygodna [emoji4] dziewczyny mają i polecają [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ja mam taką w literę C. Jest wygodna. Tylko w nocy czaswm jak już muszę się obrócić na drugi bok to troszkę tak ciężko jest bo trzeba się wyplątać z niej i potem znowu zrobić kokonik.

reklama
Ja w sumie caly czas radę daję normalnie w okolicę pepka. Siniaki sa bo to ciagle te same miejsca ale jest do wytrymania. Na bokach brzucha się nie robi. Zostaje tylko ramię. To ze w necie pisza lub pokazuja ze boki brzucha to bzdura. Rownie dobrze mozesz pół dawki wylac do kosza jak nie wiecej. Jestem po rozmowie i spotkaniach w tej sprawie z dwoma pielegniarkami. Obie mowia to samo. Ramię ok ale nie boczki.

To mnie wystraszyłas mi ginekolog i genetyk mówił żeby stopniowo schodzić na boki bo wiadomo jak brzuch rośnie to ciężko złapać skórę kolo pępka..

Do góry