M zaprosił mnie do kina w czwartek na Kobiety mafii
Czyli na premierę właśnie koleżanka też zarezerwowała bilety, ale mam w tyle głowy że we czwartek coś już mam ustalone tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
M zaprosił mnie do kina w czwartek na Kobiety mafii
Marika a Ty gdzie robisz zastrzyki?Też właśnie tak mam... Siku co 5min i jak tu gdzieś pojechać
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Hahahaha zbliżająca się wizyta lekarstwem na zaparcia [emoji2][emoji2]Dzień dobry mamusie jeszcze aż tak się nie stresuje bo dopiero wstałam ale pewnie odwiedzę tradycyjnie toaletę 3-4 razy przed samą wizytą aaaaaaa
27.06.17 Anastazja [*]
Już się cieszę, bo rzadko jest okazja żeby razem wyjśćCzyli na premierę właśnie koleżanka też zarezerwowała bilety, ale mam w tyle głowy że we czwartek coś już mam ustalone tylko za cholerę nie mogę sobie przypomnieć co...
Zawsze to wyjście we dwoje co? miło z jego stronyM zaprosił mnie do kina w czwartek na Kobiety mafii
Tylko że lekarze jak mam być szczera to średnio sie znają na technikach robienia zastrzykow. Maja od tego pielęgniarki. Mój ginekolog kazal właśnie na instruktaż do pielęgniarki iść. Miałam "lekcje" z taką co na patologii ciąży pracuje. Co jakis czas sie z nią konsultuje i ona sprawdza czy da radę jeszcze w brzuch czy już w ramię. Pokazuje mi gdzie naciągnąć skórę itp. Ja robię zastrzyk o 17 i to tez niby ma znaczenie bo brzuch nie jest jeszcze taki "zmęczony" po calym dniu, nie stawia się i nie jest wydety po kolacji. I zawsze.przed zastrzykiem pol godzinki leżę zeby wlasnie brzuszek byl miękki.To mnie wystraszyłas mi ginekolog i genetyk mówił żeby stopniowo schodzić na boki bo wiadomo jak brzuch rośnie to ciężko złapać skórę kolo pępka..
W brzuch cały czas, zero siniaka już chyba nabrałam wprawy po robieniu zastrzyków przez cały luty, marzec, kwiecień, maj,czerwiec...., październik, listopad, grudzień, styczeń i lutyMarika a Ty gdzie robisz zastrzyki?
Nio bez obstawyZawsze to wyjście we dwoje co? miło z jego strony
27.06.17 Anastazja [*]
Współczuję Ci tych zastrzyków i podziwiam, ja to jestem cała chora jak mam iść na pobranie krwi.W brzuch cały czas, zero siniaka już chyba nabrałam wprawy po robieniu zastrzyków przez cały luty, marzec, kwiecień, maj,czerwiec...., październik, listopad, grudzień, styczeń i luty
27.06.17 Anastazja [*]