reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

U Was też tak ładnie słoneczko świecie w okna? Wydaje się normalnie jakby było ze 20 stopni ciepła na dworze jej jak ja tęsknię za wiosna latem :)
U mnie też pięknie świeci, nawet pranie już się suszy na balkonie:) całkiem inne jest jak przeschnie na zewnątrz

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U Was też tak ładnie słoneczko świecie w okna? Wydaje się normalnie jakby było ze 20 stopni ciepła na dworze jej jak ja tęsknię za wiosna latem :)
U mnie też dzisiaj ładnie za oknem jak się patrzy zdaje się że ciepło a jak wyszłam to zimno :-Dchyba 0 stopni u mnie. Ale niebo jakie ładne dziś :-D
IMG_20180220_102610.JPG

Załączniki

• IMG_20180220_102610.JPG
    IMG_20180220_102610.JPG
    164,4 KB · Wyświetleń: 270
Kurcze nie mam pojecia...trzeba byc naczczo . moze zadz.do gina po porade. Skoro tak mecza cie te mdlosci jak glodna jestes to efekt badania bedzie taki ze cie cofnie....ehhh wspolczuje ci bardzo.

Chlopaki lipcowe okazuja sie byc bezwstydnymi...hihi .za to dziewczynki sie chowaja.

Masz jeszcze miejsce na kucie sie?

Ale tobie sexi z takim brzuszkiem dodaje ci urody.A waga moze teraz rosnac....bo raz ze malych rosnie zwieksza sie ilosc wod i wiadomo biust......

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

o biuscie nie wspomne dwa rozmiary wiekszy.... mam nadzieje ze potem wroci do swojej poprzedniej formy a jak nie to pojde go sobie zmniejszyc :p

Witam się z rana po nocy koszmarów.

Opowiem Wam mój chory sen ..

Będąc w ciąży w 24 tygodniu, chciałam zobaczyć swoje dziecko. Więc je po prostu ... Wyciągnęłam. Pooglądałam, malutkie do tego córeczka. Ale kurcze .. nie da się schować spowrotem. No nic, dzwonię do lekarza prowadzącego.
-Panie doktorze, urodziłam na chwilę dziecko. Nie mogę go teraz schować. Co mam robić?
- ja spiesze się teraz do pacjentek. Prosze mi głowy nie zawracać.
- pip pip pip...
Nakarmilam małą i myślę że skoro tak jej dobrze, je, oddycha samodzielnie. To zostanie już ze mną.
Na co na koniec się popłakałam, bo przecież miała przyjść wiosną i miałam się cieszyć dużym brzuskiem :o

Masakra. A drugi sen?
Handel narkotykami. :D

ja o moich nawet nie bede pisać bo możecie sie zniesmaczyć...

reklama
Do góry