@klaudiaa975 po prostu sprawdziła czy dziecko dobrze zrobione, czy wszystko na miejscu, żeby mieć czas na ewentualne reklamacje
reklama
G
gosc12
Gość
Haha noHaha chociaż dużo barszczu miałaś
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Wrzucę kilka fotek tutaj a resztę w wątku z usg
Nasz akrobata (stopa przy nosku)Zobacz załącznik 839724
Strasznie męczące są te wygibasy [emoji173]
Zobacz załącznik 839725
Stópki [emoji7]
Zobacz załącznik 839726
O jejku jak ślicznie , a na tym drugim chyba sobie ziewa co
G
gosc12
Gość
Może tak mnie ciekawi płeć i takie sny się pojawiają chore@klaudiaa975 matko ale sen. Cos jest z tym ze kobiety w ciazy maja takie zryte akcje podczas snu. Ale akcja z tym zobaczeniem dziecka....padlam hahahaha niecierpliwa jestes.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gosc12
Gość
Dokładnie@klaudiaa975 po prostu sprawdziła czy dziecko dobrze zrobione, czy wszystko na miejscu, żeby mieć czas na ewentualne reklamacje
olaaa7
Tak akurat ziewał Niestety nie chciał się uśmiechać, może następnym razemO jejku jak ślicznie , a na tym drugim chyba sobie ziewa co
olaaa7
U mnie też słoneczko świeci Aż chce się wyjść na spacer Niech ta wiosna już przychodziU Was też tak ładnie słoneczko świecie w okna? Wydaje się normalnie jakby było ze 20 stopni ciepła na dworze jej jak ja tęsknię za wiosna latem
reklama
Nowaja16
Oj tak posiedzialo by się na huśtawce czy ławce i pogrzało na słoneczkuU mnie też słoneczko świeci Aż chce się wyjść na spacer Niech ta wiosna już przychodzi
Podziel się: