reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

i to najważniejsze :)
brakuje mi trochę pracy, ludzi, itd, ale maleństwo najważniejsze :)
więc skoro masz powody pracować, to trzymam kciuki, żeby było ok, i żebyś się dobrze czuła :)
Myślę, że to taki kryzys pourlopowy i szybko minie :) Właśnie malutki zaczął kopać tak delikatnie [emoji7] Szkoda, że to tak raz dziennie po kilka chwil. Chciałabym go czuć częściej.

reklama
super :)
mam nadzieję, że dzień był bardzo udany :)
no i trochę zazdroszczę tej pizzy... [emoji14]
btw, też jeździsz a łyżwach, czy tylko do towarzystwa?
Aga wchodze na lod, bo ktos musi mloda pilnowac, a M nie jezdzi. Jak sie uda wypozyczyc jezdzik to mloda sama jezdzi, a ja ja tylko pilnuje i ucze[emoji6] Statam sie za wiele nie jezdzic bo sie troche boje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

nigdy nie widziałam takiego jeździka, ale musi to być fajne :)
u mnie O też w ogóle nie jeździ, tzn nigdy w życiu nie miał łyżew na nogach, a ja w sumie ostatni raz blisko 20 lat temu, więc nie wiem, czy to się jeszcze kwalifikuje jako "umiem jeździć" :rofl:
Jak te 20 lat temu umialas to umiesz dalej. To jak jazda na rowerze, nie zapomina sie[emoji5]
3 lata temu jak poszlismy pietwszy raz z corka to tez weszlam na lod po przetwie ok. 20 lat i normalbie jezdzilam[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Myślę, że to taki kryzys pourlopowy i szybko minie :) Właśnie malutki zaczął kopać tak delikatnie [emoji7] Szkoda, że to tak raz dziennie po kilka chwil. Chciałabym go czuć częściej.
Niedługo zaczniesz juz mocniej czuć maluszka moja właśnie tak daje czadu ze nie wiem rozpycha się skacze nie wiem co ona tam wyprawia ale super uczucie :D

reklama
Gratulacje! Polowa za Toba[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Liczę, że urodzę troszkę szybciej niż w 4o tygodniu :)

Niedługo zaczniesz juz mocniej czuć maluszka moja właśnie tak daje czadu ze nie wiem rozpycha się skacze nie wiem co ona tam wyprawia ale super uczucie :D
Który masz dziś tydzień? Oj bardzo bym chciała już czuć go codziennie przynajmniej ze dwa razy :)
Dziwi mnie trochę, że czuję tylko te kopnięcia po jednej stronie brzucha, w dokładnie tym samym miejscu no i że nie czuję jakiegoś przemieszczania się maluszka, łaskotania itp a tylko kopniaczki.

Do góry