reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiem jak to zrobiła ale chyba powiedziała ze nie ma gdzie dziecka zostawić i siedzi z dzieckiem może na rękę jej poszli teraz jest w drugiej ciąży także już luz aż zapytam jej jak to było

Zapytaj i daj znać. Bo ona chyba przepracowała jakiś określony czas a ja tylko 3miesiace :/

reklama
U mnie tez skonczony 20 tydzien i co sie okazuje? Corka ma prawdopodobnie rumien zakazny.. K***wa nie moze byc dobrze...

hchygzu3s1ksbpf1.png

o matko... i co teraz konsultowalas sie z swoim lekarzem jak to na ciebie moze wplynąć??

U mnie tez skonczony 20 tydzien i co sie okazuje? Corka ma prawdopodobnie rumien zakazny.. K***wa nie moze byc dobrze...

hchygzu3s1ksbpf1.png
Słyszałam że panuje teraz... Znajomych syn ma i na szczęście wczoraj przed odwiedzinami zadzwonili do nas i powiedzieli grzecznie że mamy nie przyjeżdżać :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

hchygzu3s1ksbpf1.png
Słyszałam że panuje teraz... Znajomych syn ma i na szczęście wczoraj przed odwiedzinami zadzwonili do nas i powiedzieli grzecznie że mamy nie przyjeżdżać :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Witam sie z rana,niewyspana. Cholery za chwile dostane od 5 nie spie.....nerka sie odezwala. Boli jak cholera.....narazie o tyle dobrze ze z przodu ale ruszac sie nie moge. Ost jak mnie zaatakowalo to z tylu i przodu bolalo i nogi nie moglam ruszyc. Wzielam nospe moze pusci a jak nie to wieczorem na ip jade . tak sie cieszylam ze jest ok a tu masz.....i to ta sama prawa co mam z nia problemy. Zawsze cos. Narazie ratuje sie wiramina c zuravitem i nospa ale jak sie nasili to tylko kroplowki i antybiotyki dozylnie pomoga. Nie dzwonie narazie do D. Bo ten od razu zerwal by sie z pracy i na szpital . a szczerze to dla mnie ostatecznosc bo na bank by mnie zostawili.
Lece ogarniam dzieciaki a pozniej was nadrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to mam nadzieje, ze jednak obedzie sie bez szpitala. Trzymaj sie tam!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Myślę skąd kasę zorganizować i porwać męża na weekend do Zakopanego :p przyszły ubranka z 5-10-15 i jestem zadowolona :) porobiłam coś w domu, muszę odpocząć chwilę i biorę się za mężowe koszule...
Pokaż ciuszki :) Ja dziś mam dostać paczkę z allegro z pościelą, pieluszkami, rożkiem i nie wiem co tam jeszcze kupiłam :p

Dzien dobry z rana. Jestem dzis nie do życia. Szczęka po wyrwaniu osemki jeszcze boli ale noe biore nawet paracetamolu. Skonczylam tez.antybiotyk i jestem tak mega osłabiona ze ledwo nogami ruszam. Tesciowie zaprowadzili mi corke.do szkoły a ja chyba ide dalej spac bo cos kiepsko widze ten dzien.
Powodzeniana wszystkich wizytach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wypoczuwaj ile sie da, bo na pewno jestes oslabiona po tym wszystkim. Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@_agnieszka_ dzięki za to co napisałas :) wczoraj jak wrócił z siłowni pojechaliśmy razem oglądac meble i wstępnie coś wybierać także może to nie sukienka ale mimo wszystko przyjemne :) mój M jest wspaniały, dwa razy zaskoczyła go informacja o ciąży a ta druga tak szybko po pierwszej i dziękuję mu ze jest ze mną bo jestem okropną zołzą ostatnio [emoji14]

@oliwka_11 współczuję bólu nerki... Na pewno nic przyjemnego..

A co do mojego wczorajszego humoru to na szczęście szybko został poprawiony przez mojego M i nawet zjadłam kebaba :D

@olaaa7 nie zazdroszczę siedzenia do 15 w pracy... Nie wyobrażam sobie teraz siedzieć z gromadą dzieci :o

Tak poza tym dzień dobry :) dziś 20tydzien strzelił mi na suwaczku łiiiiiiiiiiiiii :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Gratuluje! Polowa za Toba[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Super :D tez bym chciała :)

* Dziewczyny czy orientujecie się jak to jest z ubezpieczeniem w ciąży z urzędu pracy ? Niestety dwa tygodnie po zwolnieniu dowiedziałam sie, że jestem w ciąży i w grudniu musiałam się zarejestrować w urzedzie. Dzisiaj idę się podpisać i chyba muszę im powiedzieć o ciąży ? Żeby mnie nie ciągali gdzieś do pracy. A po porodzie jak to będzie ? Chyba po porodzie nie myślą że zostawię noworodka i pójdę szukać pracy.. a jak nie w urzędzie to gdzie bym mogła się ubezpieczyć razem z dzieckiem :/
Normalnie jest się ubezpieczonym, ja byłam przez jakiś czas w up i musiałam dać zaświadczenie o ciąży pod koniec 2014 r, oni to zaznaczają i juz się nie przyjmuje ofert pracy które oni wskazują. Ale co jakiś czas trzeba przyjeżdżać i się podpisywać na liście. Po ciąży też musiał przyjechać znów podpisać i dopisać że jeszcze nie jestem gotowa do podjęcia pracy i takie tam,urzędniczka mi mówiła co mam wpisać. I po ciąży rok ponad byłam jeszcze w up zarejestrowana i ubezpieczenia. Teraz nie pracuje ale mąż mnie i dziecko ubezpieczyl u siebie w pracy.

Do góry