reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Już nie mogę się doczekać marca, może zrobi się cieplej i dłużej jaśniej i będzie można więcej wychodzić z domu.

Ja liczę na pogodę bo luty to taka lipa nie tylko pogoda ale i utargi...
na zimę ludzie już nie kupuja a na wiosnę za szybko
Porażka...

16udyx8di9hvrs5t.png

Witajcie:)
Nie nadrobię Was, za dużo piszecie...My w końcu wróciliśmy do siebie, bo ile można u rodziców siedzieć. Auto nadal mamy zepsute, wiec ciężko gdziekolwiek się ruszyć i coś pozałatwiać. W sobotę robiliśmy roczek synkowi, część gości nie przyszła, bo się pochorowali, ale i tak wszystko fajnie wyszło:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wiadomości:)

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Ja właśnie tak mam czasem to bol jak na okres czasem dosłownie czyje jak się coś rozciąga a czasem nie umiem tego bólu opisać ..
moj lekarz cały czas mi mówi ze teraz dziecko rośnie narządy się przesuwają i to wszystko przesto pozatym waga tez robi swoje i obciąża kręgosłup nawet jeśli tylko 3-4 kg mam więcej

16udyx8di9hvrs5t.png
Ufff ulżyło mi... Ale nieprzyjemne to niestety

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wróciłam od sąsiadki, a w między czasie naprodukowałyście 10 stron ;)
Poza tym dostałam piękny kombinezonik "na wzór" - sąsiadka wie, że szyję, więc żebym miała na wzór rozmiaru i w ogóle ;)
rozmiar 56-62, więc maleńki, ale myślę, że chociaż będzie lato, to na taki chłodniejszy sierpniowy czy jeszcze wrześniowy spacerek będzie idealny ;)
nie mam zdjęcia, ale znalazłam podobne w necie: (tylko mój jest kremowy)
597753265_1_1000x700_kombinezon-dzieciecy-minky-roz-50-56-pila.jpg

Dzien dobry z rana. Jestem dzis nie do życia. Szczęka po wyrwaniu osemki jeszcze boli ale noe biore nawet paracetamolu. Skonczylam tez.antybiotyk i jestem tak mega osłabiona ze ledwo nogami ruszam. Tesciowie zaprowadzili mi corke.do szkoły a ja chyba ide dalej spac bo cos kiepsko widze ten dzien.
Powodzeniana wszystkich wizytach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że już powoli choć trochę lepiej, i że możesz spać - najlepiej byłoby przespać cały tydzień, i obudzić się, jak już nie będzie bolało... więc śpij ile możesz, z większość obowiązków może kilka dni poczekać...

@olaa7 a ja ci zazdroszcze tego ze pracujesz....serio. Ja bylam bardziej zorganizowana. Szalu w domu dostaje nimi D wzial mi ta prace chalupnicza od siebie z pracy ale to nie to samo.

Co do nerki to po nospie troche puscila ale nadal ja czuje. Zeby nie bylo powtorki ....w lato mialam atak kolki nerkowej nikomu noe zycze takiego bolu. Niestety ta prawa nerka jest obciazona, w 1 ciazy byla na granicy wydolnosci.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam cały czas mocno kciuk za nerkę...

Powiem Ci, że nie miałam problemów z siedzeniem w pracy aż do dziś, jednak te 2 tygodnie urlopu zrobiły swoje i się rozleniwiłam bardzo a to siedzenie przed monitorem 8 godzin też po takiej przerwie nie służy, bolą mnie oczy i szczypią :(
długo chcesz pracować, podziwiam... gdyby nie plamienia, szpital itd ja planowałam pracować do świąt, czyli do kwietnia, a też praca 8h przy komputerze, choć praca którą bardzo lubię ;) nie wiem, jakby było, gdybym nie leżała przez 2 miesiące, ale obecnie dłuższe siedzenie nie jest dla mnie najwygodniejsze, chyba, że z mocniej odchylonym oparciem - ale może to z powodu leżenia itd,

Załączniki

• 597753265_1_1000x700_kombinezon-dzieciecy-minky-roz-50-56-pila.jpg
    597753265_1_1000x700_kombinezon-dzieciecy-minky-roz-50-56-pila.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 278
Bo bawię się i bawię i ja nie widzę heh :p co u Ciebie ? :)

U nas nawet okej, dzięki że pytasz :) mamy mały problem z jedzeniem.. nie mam na nic ochoty. Męczą mnie też ostatnio bóle w pachwinach.. po za tym małe szaleje, co daje mi ogromny powód do szczęścia :) w sobotę przesadziłam ze sprzątaniem i później bolał mnie i brzuch i plecy i mam zakwasy na udach :-D:-D:-D

reklama
Do góry