reklama
Karla88
Fanka BB :)
Już nie mogę się doczekać marca, może zrobi się cieplej i dłużej jaśniej i będzie można więcej wychodzić z domu.
Ja liczę na pogodę bo luty to taka lipa nie tylko pogoda ale i utargi...
na zimę ludzie już nie kupuja a na wiosnę za szybko
Porażka...
joanna4258
Witajcie
Nie nadrobię Was, za dużo piszecie...My w końcu wróciliśmy do siebie, bo ile można u rodziców siedzieć. Auto nadal mamy zepsute, wiec ciężko gdziekolwiek się ruszyć i coś pozałatwiać. W sobotę robiliśmy roczek synkowi, część gości nie przyszła, bo się pochorowali, ale i tak wszystko fajnie wyszło
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wiadomości
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nadrobię Was, za dużo piszecie...My w końcu wróciliśmy do siebie, bo ile można u rodziców siedzieć. Auto nadal mamy zepsute, wiec ciężko gdziekolwiek się ruszyć i coś pozałatwiać. W sobotę robiliśmy roczek synkowi, część gości nie przyszła, bo się pochorowali, ale i tak wszystko fajnie wyszło
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wiadomości
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
martaaa515
Dzięki że pytasz [emoji4] wszystko super, mąż miał weekend wolny więc w ogóle nie wchodziłam na forum [emoji4] w czwartek wizyta a w następną środę połówkowe [emoji4] już nie mogę się doczekać aż znów zobaczę synka [emoji4] a Ty jak się czujesz?@martaaa515 co tam u Ciebie?
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Ufff ulżyło mi... Ale nieprzyjemne to niestetyJa właśnie tak mam czasem to bol jak na okres czasem dosłownie czyje jak się coś rozciąga a czasem nie umiem tego bólu opisać ..
moj lekarz cały czas mi mówi ze teraz dziecko rośnie narządy się przesuwają i to wszystko przesto pozatym waga tez robi swoje i obciąża kręgosłup nawet jeśli tylko 3-4 kg mam więcej
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
G
gosc12
Gość
w Mopsie. Strasznie mi się dziś w ten pierwszy dzień po urlopie ciągnie, oczy szczypią i jestem niedożycia.
Nie lepiej już przejść na macierzyńskie ?
Wróciłam od sąsiadki, a w między czasie naprodukowałyście 10 stron
Poza tym dostałam piękny kombinezonik "na wzór" - sąsiadka wie, że szyję, więc żebym miała na wzór rozmiaru i w ogóle
rozmiar 56-62, więc maleńki, ale myślę, że chociaż będzie lato, to na taki chłodniejszy sierpniowy czy jeszcze wrześniowy spacerek będzie idealny
nie mam zdjęcia, ale znalazłam podobne w necie: (tylko mój jest kremowy)
Poza tym dostałam piękny kombinezonik "na wzór" - sąsiadka wie, że szyję, więc żebym miała na wzór rozmiaru i w ogóle
rozmiar 56-62, więc maleńki, ale myślę, że chociaż będzie lato, to na taki chłodniejszy sierpniowy czy jeszcze wrześniowy spacerek będzie idealny
nie mam zdjęcia, ale znalazłam podobne w necie: (tylko mój jest kremowy)
Dobrze, że już powoli choć trochę lepiej, i że możesz spać - najlepiej byłoby przespać cały tydzień, i obudzić się, jak już nie będzie bolało... więc śpij ile możesz, z większość obowiązków może kilka dni poczekać...Dzien dobry z rana. Jestem dzis nie do życia. Szczęka po wyrwaniu osemki jeszcze boli ale noe biore nawet paracetamolu. Skonczylam tez.antybiotyk i jestem tak mega osłabiona ze ledwo nogami ruszam. Tesciowie zaprowadzili mi corke.do szkoły a ja chyba ide dalej spac bo cos kiepsko widze ten dzien.
Powodzeniana wszystkich wizytach.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam cały czas mocno kciuk za nerkę...@olaa7 a ja ci zazdroszcze tego ze pracujesz....serio. Ja bylam bardziej zorganizowana. Szalu w domu dostaje nimi D wzial mi ta prace chalupnicza od siebie z pracy ale to nie to samo.
Co do nerki to po nospie troche puscila ale nadal ja czuje. Zeby nie bylo powtorki ....w lato mialam atak kolki nerkowej nikomu noe zycze takiego bolu. Niestety ta prawa nerka jest obciazona, w 1 ciazy byla na granicy wydolnosci.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
długo chcesz pracować, podziwiam... gdyby nie plamienia, szpital itd ja planowałam pracować do świąt, czyli do kwietnia, a też praca 8h przy komputerze, choć praca którą bardzo lubię nie wiem, jakby było, gdybym nie leżała przez 2 miesiące, ale obecnie dłuższe siedzenie nie jest dla mnie najwygodniejsze, chyba, że z mocniej odchylonym oparciem - ale może to z powodu leżenia itd,Powiem Ci, że nie miałam problemów z siedzeniem w pracy aż do dziś, jednak te 2 tygodnie urlopu zrobiły swoje i się rozleniwiłam bardzo a to siedzenie przed monitorem 8 godzin też po takiej przerwie nie służy, bolą mnie oczy i szczypią
Załączniki
malina_11
Bo bawię się i bawię i ja nie widzę heh co u Ciebie ?
U nas nawet okej, dzięki że pytasz mamy mały problem z jedzeniem.. nie mam na nic ochoty. Męczą mnie też ostatnio bóle w pachwinach.. po za tym małe szaleje, co daje mi ogromny powód do szczęścia w sobotę przesadziłam ze sprzątaniem i później bolał mnie i brzuch i plecy i mam zakwasy na udach
reklama
Podziel się: