reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tak miałam wczoraj cały dzień spałam dziś trochę więcej energi to krzątam sie po domu i powoli coś robię ale pewnie popołudniu utnę sobie drzemkę ;)
Ja wczoraj po oddelegowaniu mlodej na 8 do szkoły, padłam jak mucha i do 13 z małymi przerwami spałam xD poźniej kolo 18 też mnie zmuliło :-) a w nocy to po polnocy dopiero padlam ale do budzika dzisiaj ladnie przespalam z dwoma tylko przerwami na siku :-) powoli muszę się odsuwać od M jak śpimy, bo jak się tulę to mi cyce przeszkadzają

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
ElodiaA po co? Zeby sie stresowac? ;)

Dziewczyny po stratach bardO wam wspolczuje sama stracilam dziecko 3 lata temu ... I nie zrozumcie mnie prosze zle ale mam prosbe... Piszmy tutaj juz tylko o samych ppzytywach i nastrajajmy sie dobrze ok?? Mysle ze rozdrapywanie starych ran i wspominanie tak przykrych rzeczy nie pomaga ani nam ani innym. Mysle ze sa watki dla nas- aniolkowych mam gdzie mozemy sie wyzalic i kazda zrozumie a piszac tu mozemy niepotrzebnie kpgos poschizowac...Tu tylko same dobre mysli :*
O dokladnie mualam to samo napisac. Tez jestem po stracie i mam stresa, a czytajac takie historie zaczynam schizowac jeszcze bardziej. Musimy sie trzymac razem i muec nadzieje, ze ryn razem bedzie dobrze.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

O dokladnie mualam to samo napisac. Tez jestem po stracie i mam stresa, a czytajac takie historie zaczynam schizowac jeszcze bardziej. Musimy sie trzymac razem i muec nadzieje, ze ryn razem bedzie dobrze.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Miejmy nadzieję że wszystkie będziwmy w lipcu z porodówki pisać jak maluchy będą spały :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Mój M. jest że mną na każdej wizycie. Rodził razem ze mną pierwszego Synka.
@olaaa Zawsze możesz zapytać lekarza przed wizytą co on na to.
Zapytam, zapytam ale wolałabym mieć ten komfort psychiczny już teraz, że będzie mógł wejść ze mną :) Najwyżej zadzwonię dzisiaj jeszcze i zapytam, ale ostatnio nie umiałam się dodzwonić i wizytę rezerwowałam na stronie.

Mój M. jest że mną na każdej wizycie. Rodził razem ze mną pierwszego Synka.
@olaaa Zawsze możesz zapytać lekarza przed wizytą co on na to.
Ja zamierzam mojego M zabierać na każdą wizytę jak akurat mu zmiany będą pasowały. Też na 3 zmiany robi tak jak ja tylko na innej zmianie żwby zawsze ktoś byl popoludniu w domu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ale będzie super :))) Już nie mogę się doczekać aż wszystkie urodziny zdrowe śliczne dzieciaczki :)
Tak sobie podczytalam listopadowe mamusie i fajnie to wyglada, jak kazda co urodzi ze szpitala jeszcze melduje że dzidzia sie urodzila :-) ja to widzac po terminach porodów będę jedną z ostatnich lipcówek no chyba że ktoś z pozniejszym terminem jeszcze dołączy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry