reklama
Karla88
Fanka BB :)
Dziewczyny a ile jest badań prenatalnych? Bo dowiedziałam się, że ten mój lekarz wysyła na badania prenatalne, na skierowaniu pisze, że jest jakieś zagrożenie i wtedy dwa pierwsze są bezpłatne.
Dwa w 11 tyg i połówkowe w 20 tyg
Moj tez mi wypisał specjalnie ze jest zagrożenie i nie musiałam płacić za nie a koszt jednego Ok 400zl 8 lat temu usg 4 d
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mój niestety w moim domu rodzinnym... Tu w mieszaniu nie mogę go mieć ale rodzice i siostra świetnie się nim zajmują wariaty z tej rasy [emoji14]Ooo, masz bajgla, ja też, sztuk 2
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
olaaa7
No właśnie dziewczyna, która była pacjentką mojego lekarza napisała, że są 3, z tego to trzecie jest płatne. No zobaczymy w swoim czasie jak to będzieDwa w 11 tyg i połówkowe w 20 tyg
Moj tez mi wypisał specjalnie ze jest zagrożenie i nie musiałam płacić za nie a koszt jednego Ok 400zl 8 lat temu usg 4 d
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiolka1980
To na kiedy masz bo z moich wyliczeń ja mam na 22 lipcaTak sobie podczytalam listopadowe mamusie i fajnie to wyglada, jak kazda co urodzi ze szpitala jeszcze melduje że dzidzia sie urodzila :-) ja to widzac po terminach porodów będę jedną z ostatnich lipcówek no chyba że ktoś z pozniejszym terminem jeszcze dołączy :-)
Elodia
Z om na 20 lipca zobaczymy czy pokryje się termin z om z usg za tydzieńTo na kiedy masz bo z moich wyliczeń ja mam na 22 lipca
Elodia
Oooo to razem rodzimy w ten sam dzień :-)ja mam na 20 lipca
Wiolka1980
Kurczę ja muszę czekać az do następnej wizyty czyli do 7 grudnia żeby zobaczyć co usg pokarze .do tego czasu polegam na swoich wyliczeniach
Wiolka1980
Elodia Ty już jesteś po pierwszej wizycie ?Oooo to razem rodzimy w ten sam dzień :-)
reklama
Podziel się: