reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie znów jajnik po prawej Str kuje i barak mdłości dziś
Ja tez żyje w strachu w wt mam wizytę i wierze ze mnie uspokoi i będzie wszystko Ok
Ja dziś skończyłam 6 tydz w dniu wizyty będzie 6,4dni woec to chyba jako 7 tydz jest liczone ??
Życzę wam miłego dnia i bardzo pozytywnego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie. lekarze liczą skończone tygodnie, więc u Ciebie jest 6 tc :)

reklama
Ja jak pójdę będę dokładnie 7t i też się boję @Karla88... Boję się usłyszeć najgorsze zdanie z ust lekarza ale mam nadzieję że w pon się uspokoje i zobaczę że wszystko jest dobrze

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja jak pójdę będę dokładnie 7t i też się boję @Karla88... Boję się usłyszeć najgorsze zdanie z ust lekarza ale mam nadzieję że w pon się uspokoje i zobaczę że wszystko jest dobrze

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na pewno będzie dobrze :) Ja idę we wtorek na wizytę i mam nadzieję, że tym razem będzie tak jak powinno.

Pomyśl o tym że ja poczekam dzień dłużej hehe :-) to od razu szybciej Ci czas zlwci. Wiekszosc dziewczyn juz po pierwszych wizytach a ja na samiutkim końcu póki co :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja też już po pierwszej wizycie ale lekaz jeszcze nie stwierdził na sto procent ciąży bo nic nie zobaczył

Dziewczyny, które miały już usg, w jakim miejscu są wasze maleństwa? Mnie jak robiła usg ta pseudo lekarka przez brzuch to wyszło, że pęcherzyk jest tak lekko po lewej stronie podbrzusza i tam też czuję takie delikatne kłucie czasami. U Was też nie są na samym środku podbrzusza?
U mnie pecherzyk jest centralnie na srodku ☺ z tym ze narazie to tylko pecherzyk

@Galadriela w sumie masz racje. trzeba stlumic te negatywy i nie straszyc innych.
z pozytywow: moj Teos wciagnal ( doslownie) wczorajsze spagetti i udal sie na drzemke. wiec ja tez siup pod kocyk. Filip wroci ze szkoly za godzine. ale on wie, ze jak przysne to bez potrzeby mnie nie budzi.
pamietam jak w ciazy z Teosiem zapragnelam zupke pomidorowa amino. zjadlam radosnie. a potem mdlosci mialam nieziemskie. dluuugo juz jej nie ruszylam.
co do serow plesniowych - mozna jej jesc. tylko z pasteryzowanego mleka. z tego co patrzylam to te z niepasteryzowanego sa w mniejszosci i to raczej te drozsze. zwykly president itp. sa na pasteryzowanym.
a na bol glowy dobrze pic sok gerjpfriutowy. najlepiej odrazu jak bol sie pojawia.

Dziewczyny więcej pozytwnego myślenia !!! Nie zamartwiajcie sie tyle. Popadamy zaraz wszystkie w paranoje.

reklama
Do góry