reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak sobie podczytalam listopadowe mamusie i fajnie to wyglada, jak kazda co urodzi ze szpitala jeszcze melduje że dzidzia sie urodzila :-) ja to widzac po terminach porodów będę jedną z ostatnich lipcówek no chyba że ktoś z pozniejszym terminem jeszcze dołączy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Na pewno ktoś dołączy :)

reklama
Tak sobie podczytalam listopadowe mamusie i fajnie to wyglada, jak kazda co urodzi ze szpitala jeszcze melduje że dzidzia sie urodzila :-) ja to widzac po terminach porodów będę jedną z ostatnich lipcówek no chyba że ktoś z pozniejszym terminem jeszcze dołączy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja pewnie będę za Tobą bo wylicza mi na 19 lipca ;)

Dziewczyny nie dam rady sie dzis odniesc do wszystkich. Jestem zalatana, musze corke odwiezc di rodzicow i spadac na nocke, bo M dzis dluzej w pracy.

Dzwonilam do lekarza z wynikiem bety, tak jak kazal. Powiedzial, ze wynik piekny i kazal przyjsc w przyszlym tyg. i liczys sie juz z l4. Mam nadzieje, ze juz zobacze serdusko. Bedzie to 6t6d.

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki[emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziwczyny, u mnie dziś mała jakos mocno wymagająca sie zrobiła i domaga ise bycia na rekach cały czas - nawet obiad jedna reka zrobilam.

Co do zwierzat to mój kot poprzednia ciąze też jakos wykrył i nie zachowywal sie normalnie. niestety musiałam go oddac rodzicom bo w ciazy nabawiłam sie alergii na siersc kotów, takze obserwujcie sie i jak tylko jakies oznaki alergii sie pojawią to sprawdzcie czy to nie ma waszych ulubieńców.

@Margana jaka masz teraz bete? Ja mam wizyte w 6t1 - zastanawiam sie czy jej jeszcze nie opóźnić troche zeby było więcej widac

Dzięki.

...tup tup tup... miałam juz nie robic testów i badan bhcg ale sie kurde nie moge doczekac i chyba zrobie choc to głupie :)

Ja mam dwa psy ale jak na razie zachowują się normalnie. Jestem ciekawa jak w przyszłości będą reagowały na malucha. Do tej pory nie miały kontaktu z całkiem malutkimi dziećmi.

reklama
Do góry