reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@Galadriela w sumie masz racje. trzeba stlumic te negatywy i nie straszyc innych.
z pozytywow: moj Teos wciagnal ( doslownie) wczorajsze spagetti i udal sie na drzemke. wiec ja tez siup pod kocyk. Filip wroci ze szkoly za godzine. ale on wie, ze jak przysne to bez potrzeby mnie nie budzi.
pamietam jak w ciazy z Teosiem zapragnelam zupke pomidorowa amino. zjadlam radosnie. a potem mdlosci mialam nieziemskie. dluuugo juz jej nie ruszylam.
co do serow plesniowych - mozna jej jesc. tylko z pasteryzowanego mleka. z tego co patrzylam to te z niepasteryzowanego sa w mniejszosci i to raczej te drozsze. zwykly president itp. sa na pasteryzowanym.
a na bol glowy dobrze pic sok gerjpfriutowy. najlepiej odrazu jak bol sie pojawia.
Nie wiedziałam o sok z grejpfruta to muszę koniecznie sprawdzić dzięki :) a zupki jeszcze nie zrobilam

reklama
U nas to koty dały znak, że jestem w ciąży. Lubią leżeć blisko nas, ale tylko w ciąży kładą się mi na brzuchu. Koty w 28 dc już coś czuły i potem zaraz zrobiłam pozytywny test ;)
Mimo przejść w pierwszej ciąży teraz żyje normalnie, nie nakrecam sie, że będzie źle. Każdy dzień razem to dobry dzień.

A dzisiaj wstałam o 10 rano...także chyba dopadła mnie ciążowa senność, albo zmęczenie praca wychodzi.

Dziewczyny nie mówcie o tym spaniu do południa bo aż zazdroszczę :p

Zastanawiam się nad tą wizytą wtorkową, chce zabrać M ze sobą, myślicie, że lekarz pozwoli mu wejść ze mną?

Ja witam po drzemce. Musialam sie przespac bo bym chyba zeszla z tego świata.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Oh biedna Ty to odespisz za wszystkie czasy hahaha

Oh biedna Ty to odespisz za wszystkie czasy hahaha
No najwyraźniej mnie te slynne ciążowe sennosci dopadly. Ale to i dobrze. Nie musze wstawac o 3 jakbym szła na ranną zmianę ani klasc się po 8 czy naqwt po 9 jak z nocki wracalam i po uszykowaniu mlodej do szkoly :-) w tym tygodniu alirat bym miala popoludniowki czuli jedyną zmianę na którą jeszcze jestem w stanie się wyspać. Ahh....byle do lipca powysypiać się ile tylko się da :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No najwyraźniej mnie te slynne ciążowe sennosci dopadly. Ale to i dobrze. Nie musze wstawac o 3 jakbym szła na ranną zmianę ani klasc się po 8 czy naqwt po 9 jak z nocki wracalam i po uszykowaniu mlodej do szkoly :-) w tym tygodniu alirat bym miala popoludniowki czuli jedyną zmianę na którą jeszcze jestem w stanie się wyspać. Ahh....byle do lipca powysypiać się ile tylko się da :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja tak miałam wczoraj cały dzień spałam dziś trochę więcej energi to krzątam sie po domu i powoli coś robię ale pewnie popołudniu utnę sobie drzemkę ;)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja na początku byłam senna , a teraz już chyba mi to przeszlo , ale za to lekkie poranne mdłości mnie dopadły

reklama
Czy Was też kłuję w okolicach gdzie jest pęcherzyk?

Myślę, że nie powinno być najmniejszego problemu :) A i dla faceta wielkie przeżycie
No właśnie mam nadzieję, że nie będzie to problemem tym bardziej, że to wizyty prywatne :) A mnie jednak będzie raźniej. Poza tym chciałabym brać M na wizyty, bo widzę, że on sam jest chętny.

Do góry