reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu? :D mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień :D gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną :D moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia
Na bank coś wyczuwają, bo mój pies jest na mnie obrażony od paru dni ma mnie głęboko w du..e :D

Ja teraz wzięłam sie za małe sprzątanie to śmiać mi się chce bo chodzi za mną wszędzie byłam w łazience on za mną nigdy tak nie robił :D pocieszny jest :)

Dziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu? :D mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień :D gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną :D moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia

Moj Czesio ma jakiegoś schiza cały czas się tuli i kładzie na brzuch ( to chichuaua ma 1,5 kg) nie wiem czemu najpierw pomyślałam ze fakt wyczuł ciąże a potem mysle pies?? Chyba nie ale może faktycznie coś w tym jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój pies w domu rodzinnym też w poprzedniej ciąży na bank coś czuł :)) jakby chciał się mną zaopiekować
1510917144-f45af6c2d08a4143-aaaaaa.jpeg

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Moj Czesio ma jakiegoś schiza cały czas się tuli i kładzie na brzuch ( to chichuaua ma 1,5 kg) nie wiem czemu najpierw pomyślałam ze fakt wyczuł ciąże a potem mysle pies?? Chyba nie ale może faktycznie coś w tym jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Słodziaki z nich są i moim zdaniem na pewno coś czuja

reklama
Mnie znów jajnik po prawej Str kuje i brak mdłości dziś
Ja tez żyje w strachu w wt mam wizytę i wierze ze mnie uspokoi i będzie wszystko Ok
Ja dziś skończyłam 6 tydz w dniu wizyty będzie 6,4dni woec to chyba jako 7 tydz jest liczone ??
Życzę wam miłego dnia i bardzo pozytywnego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry