reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jejku dziewuszki jak mi sie chce zupke chinska taka mega pikatna wiem ze to sama chemia allee jak ja bym ja zjadla, kupilam dzis na zakupach jedna I narazie na nia patrze,jak myslicie zjesc ja czy nie
Ja myślę, że jak czasem zjemy coś niezdrowego to dziecku to nie zaszkodzi :) Ja lubię vifony złoty kurczak :p

reklama
ElodiaA po co? Zeby sie stresowac? ;)

Dziewczyny po stratach bardO wam wspolczuje sama stracilam dziecko 3 lata temu ... I nie zrozumcie mnie prosze zle ale mam prosbe... Piszmy tutaj juz tylko o samych ppzytywach i nastrajajmy sie dobrze ok?? Mysle ze rozdrapywanie starych ran i wspominanie tak przykrych rzeczy nie pomaga ani nam ani innym. Mysle ze sa watki dla nas- aniolkowych mam gdzie mozemy sie wyzalic i kazda zrozumie a piszac tu mozemy niepotrzebnie kpgos poschizowac...Tu tylko same dobre mysli :*
A w sumie.....zmieniam zdanie z sekundy na sekunde ale mysle że najrozsądniej będzie pp prostu pójść na wizytę i jeśli gin zleci badanie bety to wtedy tak. A te 35 co bym wydala na badanie spozytkowac w inny sposob np kupic pare kilo bananów :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Jejku dziewuszki jak mi sie chce zupke chinska taka mega pikatna wiem ze to sama chemia allee jak ja bym ja zjadla, kupilam dzis na zakupach jedna I narazie na nia patrze,jak myslicie zjesc ja czy nie
Jedna chyba nie zaszkodziz.....jak w pierwszej ciazy wpieprzalam chipsy i troche zupek wpadlo a mloda calkiem zdrowa, to mysle ze od 1 zupki nic sie nie stanie, no co najwyzej moze Cię zemdlić

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A w sumie.....zmieniam zdanie z sekundy na sekunde ale mysle że najrozsądniej będzie pp prostu pójść na wizytę i jeśli gin zleci badanie bety to wtedy tak. A te 35 co bym wydala na badanie spozytkowac w inny sposob np kupic pare kilo bananów :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie ta pseudo lekarka powiedziała, gdy zapytałam czy powtórzy betę, że nie trzeba, że skoro mam dwa wyniki i widać, że rośnie to nie ma potrzeby.

Dziewczyny, które miały już usg, w jakim miejscu są wasze maleństwa? Mnie jak robiła usg ta pseudo lekarka przez brzuch to wyszło, że pęcherzyk jest tak lekko po lewej stronie podbrzusza i tam też czuję takie delikatne kłucie czasami. U Was też nie są na samym środku podbrzusza?

Ja miałam dopochwowo usg dlatego nie mam pojęcia jak to przez brzuch by wyglądało

Musze to przestepstwo zrobic hehe pewnie I tak mnie wlasnie zemdli :)
Smacznego i życzę bez mdłości :p
Dziewczyny a jak to jest z jedzeniem serów pleśniowych? Szukałam, czytałam i trafiłam, że można jeść jeśli są z mleka pasteryzowanego. Miałam taką ochotę kilka dni temu, że odrobinę zjadłam.

Dziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu? :D mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień :D gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną :D moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia

Dziewczynki które mają zwierzaki też w okresie ciąży nie spuszczają z was oczu? :D mój pies od kilku tygodni chodzi za mną jak cień :D gdzie nie usiądę on już przy mnie jest a jak mam drzemki to śpi razem ze mną :D moim zdaniem zwierzaki czują ze coś sie u nas zmienia
Ja nie wiem, mam 2 koty i 2 szynszyle, ale wydaje mi się, że one na mnie reagują normalnie.

reklama
Ja chce na grupe na fb, bo tutaj mi sie niektore wasze posty nie pokazuja :/ grupa jest tajna??

Mi sie dziś dzień zaczął fatalnie. Rano syn w złości złamał córce okulary, więc do szkoły jej nie poslalam, tyko musielismy zrobić wycieczkę do optyka i zamowic nowe. Więc do wtorku czekać na okulary, stare posklejalam ale nikomu sie nie pokaże w takich.

Do góry