reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

I to ona udzieliła wywiadu wysokim obcasom..
mam cały artykuł oczywiście same orzyklady szczęśliwych kobiet po aborcji wszystkie z forum internetowego [emoji849] żenada

16udyx8di9hvrs5t.png
Nie wyobrażam sobie tego

reklama
Hej,ciężko Was nadgonić,ale choć rzadko sie udzielam,to przynajmniej staram się śledzić,co się dzieje u Was:) co do ruchów dziecka, to na razie mam takie dziwne coś,ale nieregularnie,no i nie wiem,czy to na pewno bobas i trochę się martwię:/ jeśli chodzi o Kraków,to absolutnie się nie zgadzam,że tu nic ciekawego nie ma! Mieszkam w tym mieście od urodzenia i uwielbiam tu żyć:) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu:)

1518895675-f132aa2ac052c44d-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

Aborcja jest Ok !
A w srodku artykuł na 5 Str jak to aborcja jest prosta i przyjemna laska opowiada o tym ja czeka aż się zaczną skurcze i wcale się nie stresuje
Ja pierd... e jak można takie coś napisac za chwile nastolatki będą zachodzić w ciąże i dokonywać aboracje jak zabiegi u kosmetyczki
Ja mogę powiedzieć coś na ten temat... Ale raczej nic pozytywnego... I aborcja nie jest ok... Tzn zależy pod jakim kątem się patrzy.. Bo jest kobieta zaszła w ciążę i wymyśliła sobie nagle że nie chce dziecka "bo nie" i idzie do lekarza z "prośbą" taką to bym zabiła...

p19u3e3kkhf5grdg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ja mogę powiedzieć coś na ten temat... Ale raczej nic pozytywnego... I aborcja nie jest ok... Tzn zależy pod jakim kątem się patrzy.. Bo jest kobieta zaszła w ciążę i wymyśliła sobie nagle że nie chce dziecka "bo nie" i idzie do lekarza z "prośbą" taką to bym zabiła...

p19u3e3kkhf5grdg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No właśnie one to propagują ze zachodzisz w ciąże ale się rozmyślają wiec idziesz sobie i robisz aborcje do tego szczęście z ciebie tryska bo pozbylas się problemu

16udyx8di9hvrs5t.png

Hey macie upatrzone wózki mój ideał to ten groszek zakochałam się w nim
1518889103-77dc0d58d4dbd476-aaaaaa.jpeg
1518889109-a60d35e9fb148499-aaaaaa.jpeg
1518889115-a14312c05a7dea2b-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png
Wzór piękny, w moim guście. Tylko te zaokrąglone dno gondoli mi się strasznie nie podoba. Ktos tu na forum użył nazwy "mydelniczka". Wiem jest to teraz hit mody, ale dla mnie jest koszmarne, więc będę szukać prostego. Ale w takim wzorze jak najbardziej :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Do góry