reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiedzcie mi czy można odtwozyc film

3jgxskjo51j6485i.png
Można!! Super:*

reklama
Widzialyscie okładkę wysokich obcasów ?? Żenada naprawdę dno mam nadzieje ze to strzał w kolano dla tej gazety ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1518895675-f132aa2ac052c44d-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

Aborcja jest Ok !
A w srodku artykuł na 5 Str jak to aborcja jest prosta i przyjemna laska opowiada o tym ja czeka aż się zaczną skurcze i wcale się nie stresuje
Ja pierd... e jak można takie coś napisac za chwile nastolatki będą zachodzić w ciąże i dokonywać aboracje jak zabiegi u kosmetyczki

Rozumiem, że są w życiu rozne sytuację ale popieranie aborcji w taki sposób to przesada i to gruba

Kinga one piszą o tym ze aborcja powinna buc dostępna jak zabiegi w salonie kosmetycznym dla każdego w każdym stanie i ze to normalne i każda kobieta powinna mieć wolna wole i decydować czy chce dziecko czy nie
To jest chore !!!

16udyx8di9hvrs5t.png

Kinga one piszą o tym ze aborcja powinna buc dostępna jak zabiegi w salonie kosmetycznym dla każdego w każdym stanie i ze to normalne i każda kobieta powinna mieć wolna wole i decydować czy chce dziecko czy nie
To jest chore !!!

16udyx8di9hvrs5t.png
To jest chore, to jest tak jak ta z sisters co poeoedziala, że dokonała aborcji bo ma za małe mieszkanie

reklama
To jest chore, to jest tak jak ta z sisters co poeoedziala, że dokonała aborcji bo ma za małe mieszkanie

I to ona udzieliła wywiadu wysokim obcasom..
mam cały artykuł oczywiście same orzyklady szczęśliwych kobiet po aborcji wszystkie z forum internetowego [emoji849] żenada

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry