reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiedzcie mi czy można odtwozyc film

3jgxskjo51j6485i.png
Można!! Super:*

reklama
Widzialyscie okładkę wysokich obcasów ?? Żenada naprawdę dno mam nadzieje ze to strzał w kolano dla tej gazety ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1518895675-f132aa2ac052c44d-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png

Aborcja jest Ok !
A w srodku artykuł na 5 Str jak to aborcja jest prosta i przyjemna laska opowiada o tym ja czeka aż się zaczną skurcze i wcale się nie stresuje
Ja pierd... e jak można takie coś napisac za chwile nastolatki będą zachodzić w ciąże i dokonywać aboracje jak zabiegi u kosmetyczki

Rozumiem, że są w życiu rozne sytuację ale popieranie aborcji w taki sposób to przesada i to gruba

Kinga one piszą o tym ze aborcja powinna buc dostępna jak zabiegi w salonie kosmetycznym dla każdego w każdym stanie i ze to normalne i każda kobieta powinna mieć wolna wole i decydować czy chce dziecko czy nie
To jest chore !!!

16udyx8di9hvrs5t.png

Kinga one piszą o tym ze aborcja powinna buc dostępna jak zabiegi w salonie kosmetycznym dla każdego w każdym stanie i ze to normalne i każda kobieta powinna mieć wolna wole i decydować czy chce dziecko czy nie
To jest chore !!!

16udyx8di9hvrs5t.png
To jest chore, to jest tak jak ta z sisters co poeoedziala, że dokonała aborcji bo ma za małe mieszkanie

reklama
To jest chore, to jest tak jak ta z sisters co poeoedziala, że dokonała aborcji bo ma za małe mieszkanie

I to ona udzieliła wywiadu wysokim obcasom..
mam cały artykuł oczywiście same orzyklady szczęśliwych kobiet po aborcji wszystkie z forum internetowego [emoji849] żenada

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry