reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja potępiam kobiety które maja zdanie właśnie takie ze najpierw rozkładają nogi a potem idą usunąć bo maja widzi mi się ..
albo mieszkanie za małe ..
Marika wierze ze u ciebie decyzja musiala być ciężka i nie nam oceniać .. zupełnie inna sytuacja

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
To sa trudne decyzje i nie wierze, ze bohaterki artykułu przechodza to lekko. Ale nawet jesli...to wylacznie ich sprawa i nie wywoluje to u mnie wiekszych emocji. Skupiam sie na sobie i moim szczesciu.

Ja potępiam kobiety które maja zdanie właśnie takie ze najpierw rozkładają nogi a potem idą usunąć bo maja widzi mi się ..
albo mieszkanie za małe ..
Marika wierze ze u ciebie decyzja musiala być ciężka i nie nam oceniać .. zupełnie inna sytuacja

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dla mnie to w ogole nie jest pojete. Skoro ktos sie nie zabezpiecza to musi sie liczyc z tym ze zajdzie w ciaze. To jak nie chce to niech stosuje antykoncepcje!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ktoras dziewczyna pisala, ze odzywka do paznokci eveline jest nie bezpieczna w ciazy. A krem do rak z tej firmy ?
czemu krem do rąk mialby byc niebezpieczny :p juz bez przesady, zaraz wyjdzie, ze w ciazy kobieta nie moze zadnych kosmetykow uzywac. mam krem eveline, chyba z serii luxury czy cos takiego i kremuje nim dlonie codziennie, jak nie kilka razy w ciagu dnia. łapki mam nawilzone, nic mi sie nie dzieje, zadnych podraznien. wszystko jest dla ludzi, byle z umiarem ;) no i warto zerkać na skład kosmetyku.

Ja, gdybym nie musiała nigdy nie podjęłabym decyzji o przerwaniu ciąży... Ale mając tyle wyników badań ile miałam, opini lekarzy, genetyków i innych specjalistów było to lepsze wyjście z sytuacji z jaką było nam się zmierzyć.. Ale tak na prawdę oceniać nie może nigdy NIKT kto nie bym w takiej sytuacji..

Zamknijmy ten temat lepiej bo zrobi się mrocznie :)

p19u3e3kkhf5grdg.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Ja zależy od dnia raz biały , raz taki prawie przezroczysty a raz zielonkawo zolty nie wiem od czego to zależy lekarka za każdym razem ogląda i jest Oki:) A czemu pytasz? Dzieje się coś?
No wlaswła wczoraj miałam taki przezroczysty jak białko jajka kurzego ? Masz też taki ciągnący czy nie? Bo sama już nie wiem bo wczoraj to zauważyłam dopiero

Do góry