reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Zazdroszczę tez chciałabym być juz po :-) to na kiedy masz termin ?:-)Ja polowkowe juz mialam w czwartek. Wszystko bylo ok a wsga 390 gram. Po kolejnej wizycie 15.03 zacznę kompletowac wyprawke.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wcześniej robiłam na onlinowym kazaplan (jest na stronie leroy merlin), teraz, jak miałam dużo czasu leżąc walczę z pcon - jedyny darmowy profesjonalny program (darmowy też do zastosowań komercyjnych), ale uprzedzam, że wymagania ma niemałe, choć działa mi na ciut słabszym procku niż w specyfikacji, to ramu że...Odbiegając od tematu. Podaj proszę nazwę tego programu co projektujesz pokój
(na stronie są tutoriale, bez nich bym raczej nie ruszyła... ale gdybyś się za niego wzięła, to mogę się dzielić wiedzą)
SuperJa polowkowe juz mialam w czwartek. Wszystko bylo ok a wsga 390 gram. Po kolejnej wizycie 15.03 zacznę kompletowac wyprawke.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę, że już po połówkowym ale maleństwo już dość spore, więc pewnie sporo dało się ocenić
Helou!
U nas był w miarę aktywny poranek, najpierw urodziny kolegi z klasy Frania, potem pojechaliśmy do szpitala w którym chcę rodzić, obejrzeć co i jak i dowiedzieć się o szczegółach- przyjmują od 32 tyg. Ogólnie wszystko mi się podobało. No i teraz obiad i czekamy na kolegę Franka który przychodzi na noc... Ogarniam takie rozrywki póki mam siłę, potem niech on odwiedza kolegów
Co do Krakowa, to ostatni raz byłam rok temu, w lecie, na koncercie Bruno Marsa... Było ekstra! Wynajęłyśmy z koleżankami mieszkanie koło rynku i miałyśmy super babski weekend..! Z restauracji uważam że super Aqua e Vino, włoska, na Wiślnej. Trafiłam tam z 10 lat temu i jak czasami jestem w krakowie to zawsze tam jem i zawsze jedzenie przepyszne Ostatnim razem odkryłyśmy też fajen knajpki w czymś co się nazywa... jakieś młyny..? Nie pamiętam. Jakby zrewitalizowana strefa industrialna z restauracjami i klubami. Ale rozumiem też że jak w danym mieście mieszkasz to powszednieje i nie wydaje się takie interesujące jak dla przyjezdnych.
U nas był w miarę aktywny poranek, najpierw urodziny kolegi z klasy Frania, potem pojechaliśmy do szpitala w którym chcę rodzić, obejrzeć co i jak i dowiedzieć się o szczegółach- przyjmują od 32 tyg. Ogólnie wszystko mi się podobało. No i teraz obiad i czekamy na kolegę Franka który przychodzi na noc... Ogarniam takie rozrywki póki mam siłę, potem niech on odwiedza kolegów
Co do Krakowa, to ostatni raz byłam rok temu, w lecie, na koncercie Bruno Marsa... Było ekstra! Wynajęłyśmy z koleżankami mieszkanie koło rynku i miałyśmy super babski weekend..! Z restauracji uważam że super Aqua e Vino, włoska, na Wiślnej. Trafiłam tam z 10 lat temu i jak czasami jestem w krakowie to zawsze tam jem i zawsze jedzenie przepyszne Ostatnim razem odkryłyśmy też fajen knajpki w czymś co się nazywa... jakieś młyny..? Nie pamiętam. Jakby zrewitalizowana strefa industrialna z restauracjami i klubami. Ale rozumiem też że jak w danym mieście mieszkasz to powszednieje i nie wydaje się takie interesujące jak dla przyjezdnych.
kinga30
Bruno Mars uwielbiam szczegolnie just the way You areHelou!
G
gosc12
Gość
Udało mi się nagrać jak dzidzia kopie szkoda ze nie można tutaj wstawić filmu
To żeby screena z dobrego momentu
Ładne kompleciki po 25 zł, cena super ,szkoda ze jeszcze nie znam płci
Parę km ode mnie jest taki sklep prowadzą również sprzedaż internetową, mnóstwo fajnych ciuszków za rozsądne ceny ;-)Zobacz załącznik 839496 Zobacz załącznik 839497 Zobacz załącznik 839498 Zobacz załącznik 839499
Śliczności
Ja 22 i juz nie mogę się doczekać po usg od razu lece na zakupy
Ja 9 lub 12 połówkowe. I jeszcze jedno 12 u lekarza prowadzącego. Więc dwa razy będę się cieszyła 22 to już tuż tuż
Bruno Mars uwielbiam szczegolnie just the way You are
Taaaak.. ale cały koncert był super. A jak się koleś rusza... Czad
reklama
kinga30
Zazdraszczam oczywiście tak pozytywnieTaaaak.. ale cały koncert był super. A jak się koleś rusza... Czad
Fajne wspomnienia
Podziel się: